INITIALE PARIS CONCEPT

Kényelem, tágas utastér, minőségi alapanyagok... Az Initiale Paris koncepcióautóval a felső kategóriában térünk vissza.

Renault Initiale Paris Concept

LUXUS FRANCIA MÓDRA

Ezt a koncepcióautót – amely a szedánok dinamizmusával rendelkezik, emellett pedig magán hordja a terepjárók jellegzetes jegyeit és az egyterűekre jellemző, világos utastérrel rendelkezik – minden olyan előnyös tulajdonsággal felszereltük, amely elősegíti azon törekvésünket, hogy betörjünk a prémiumautók világába.
Initiale Paris Concept - Elölnézet
Párizsból a világ végéig
Utazzon igazi fényárban! A fények városának térképét büszkén magán viselő Initiale Paris koncepcióautó segít önnek ellazulni és kiszabadulni a szürke hétköznapokból. A francia fővárost megidéző alumínium és plexiüveg karosszérialemekre tekintve azonnal Párizs híres negyedei jutnak eszünkbe.
Initiale Paris Concept - Hátulnézet
Az érzelmek szolgálatában
Az Initiale Paris Concept már első pillantásra egyedi hatással van az érzelmekre. Maradjon éber, hiszen a melegséget árasztó megjelenés, a minőségi alapanyagok és az aprólékos részletek azonnal felébresztik szunnyadó érzékeit!
Initiale Paris Concept - Elölnézet
Hatékony erőforrás
A motor terén az Initiale Paris Concept 2 fontos újítással jelenik meg:
- Twin-turbo technológiával, amelyet az első turbó erősíti alacsony fordulatszámnál, míg a második turbó a legmagasabb fordulatszámnál,
- automata EDC váltóval, amely új Shift-by-Wire vezérléssel lett felszerelve a pontosságért és a gördülékeny vezérelhetőségért.
Az eredmény: megnövelt teljesítmény a fogyasztás és kibocsátás nagy mértékű csökkentéséért.

Renault Initiale Paris Concept

AZ UTAZÁS MŰVÉSZETE

Az ellenállhatatlan Initiale Paris Concept azon törekvéseink gyümölcse, amelyek célja a kényelmet és a vezetés élményét fokozó szolgáltatások innovációjának előtérbe helyezése.
Magával ragadó akusztika
Mivel a zene és a tökéletes hangzás nagyban fokozza az utazás élményét, kivételesen nagy hangsúlyt fektettünk a Renault Initiale Paris Concept akusztikájának megtervezésére. A kifejezetten erre a modellre szabott Bose audiorendszernek köszönhetően úgy érezheti, hogy a zene röpíti előre. A rendszer 32 hangszórója – amelyek közül 8 a fejtámlákba került beépítésre – tökéletes hangzásvilágot biztosít, így ön észre sem veszi az idő múlását.

KI NE SZERETNÉ, HA EGY MEGÁLMODOTT KONCEPCIÓ A VALÓSÁGBAN IS TESTET ÖLTENE?

Renault koncepcióautók

Fedezze fel!

Koncepcióautóink
Renault Easy Life

Fedezze fel!

A holnap technológiája