image

INITIALE PARIS Concept

Kényelem, tágas utastér, minőségi alapanyagok... Az INITIALE PARIS koncepcióautóval a felső kategóriában térünk vissza.

  • INITIALE PARIS Concept - Jobb oldal

Renault INITIALE PARIS Concept

Luxus francia módra

Ezt a koncepcióautót – amely a szedánok dinamizmusával rendelkezik, emellett pedig magán hordja a terepjárók jellegzetes jegyeit és az egyterűekre jellemző, világos utastérrel rendelkezik – minden olyan előnyös tulajdonsággal felszereltük, amely elősegíti azon törekvésünket, hogy betörjünk a prémiumautók világába.

Párizsból a világ végéig

Párizsból a világ végéig

Utazzon igazi fényárban! A fények városának térképét büszkén magán viselő INITIALE PARIS koncepcióautó segít önnek ellazulni és kiszabadulni a szürke hétköznapokból. A francia fővárost megidéző alumínium és plexiüveg karosszérialemekre tekintve azonnal Párizs híres negyedei jutnak eszünkbe.

Az érzelmek szolgálatában

Az érzelmek szolgálatában

Az INITIALE PARIS Concept már első pillantásra egyedi hatással van az érzelmekre. Maradjon éber, hiszen a melegséget árasztó megjelenés, a minőségi alapanyagok és az aprólékos részletek azonnal felébresztik szunnyadó érzékeit! 

Hatékony erőforrás

INITIALE PARIS Concept - Elölnézet

A motor terén az INITIALE PARIS Concept 2 fontos újítással jelenik meg:
- Twin-turbo technológiával, amelyet az első turbó erősíti alacsony fordulatszámnál, míg a második turbó a legmagasabb fordulatszámnál,
- automata EDC váltóval, amely új Shift-by-Wire vezérléssel lett felszerelve a pontosságért és a gördülékeny vezérelhetőségért.
Az eredmény: megnövelt teljesítmény a fogyasztás és kibocsátás nagy mértékű csökkentéséért.

Renault INITIALE PARIS Concept

Az utazás művészete

Az ellenállhatatlan INITIALE PARIS Concept azon törekvéseink gyümölcse, amelyek célja a kényelmet és a vezetés élményét fokozó szolgáltatások innovációjának előtérbe helyezése.

  • INITIALE PARIS - Belső kialakítás

Magával ragadó akusztika

Mivel a zene és a tökéletes hangzás nagyban fokozza az utazás élményét, kivételesen nagy hangsúlyt fektettünk a Renault INITIALE PARIS Concept akusztikájának megtervezésére. A kifejezetten erre a modellre szabott Bose audiorendszernek köszönhetően úgy érezheti, hogy a zene röpíti előre. A rendszer 32 hangszórója – amelyek közül 8 a fejtámlákba került beépítésre – tökéletes hangzásvilágot biztosít, így ön észre sem veszi az idő múlását.

Ki ne szeretné, ha egy megálmodott koncepció a valóságban is testet öltene?

Renault koncepcióautók

Fedezze fel!

Koncepcióautóink

Választék megtekintése
Renault Easy Life

Fedezze fel!

A holnap technológiája

Ismerje meg az Easy Life technológiákat!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet