HIPPIE CAVIAR HOTEL KONCEPCIÓAUTÓ

Tetőterasz, kívül elhelyezhető ágy, drónos szállítás, 5 csillagos kényelem...
A Renault új elektromos koncepcióautója újraértelmezi a lakóautó fogalmát.

HIPPIE CAVIAR HOTEL KONCEPCIÓAUTÓ: EGYSZERRE ÚTITÁRS ÉS 5 CSILLAGOS HOTEL


Hippie Caviar Hotel koncepcióautó

A SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOKKAL ELLÁTOTT VIP LAKÓAUTÓ

prémium lakóautó Hippie Chic dizájnnal
A Hippie Caviar Hotel a Renault Trafic új dizájnját erőteljesebb és kifejezőbb orr-résszel toldja meg. Elöl az „Almond Flakes” elnevezésű csillogó, vízzöld dekoráció, illetve egy fehér, betonhatású rész figyelhető meg. A nádhatású műszerfalat bőrszegély emeli ki. Az 5 csillagos szállodai szobák ihlette, természetet idéző belső térben számos letisztult és természetes anyag található meg - például egzotikus fa, illetve vászon- és gyapjúszálak.
a luxus kialakítású, nomád lakosztály
A Hippie Caviar Hotel üléssora egy nagyon kényelmes, 145 cm x 195 cm méretű ággyá alakítható át. A „Szemlélődő” pozícióban az üléssor kifelé néz – a nyitott csomagtérajtó és a függönyök védelmet nyújtanak az időjárással és a kíváncsi szemekkel szemben. Az „Otthonos” pozícióban az üléssor és a sarokfotel befelé fordított, komfortos belső teret hoz létre. A dohányzóasztallal és két kivehető háttámlával berendezett tetőterasz pedig egy további közös teret biztosít, ami egy kihúzható létrán keresztül közelíthető meg.
a prémium élményekhez megalkotva
A Hippie Caviar Hotel az általa biztosított, kiváló minőségű élménnyel és az 5 csillagos hotelnek megfelelő szolgáltatásokkal emelkedik ki a többi modell közül: Logisztikai konténer (zuhanyzó, mosdó, elektromos töltőpont stb.) szállítása az ügyfél által kiválasztott helyszínre, online megrendelhető szolgáltatások drónnal történő kiszállítással a tetőre vagy a „szemlélődő” helyzetbe állított üléssorra.

ESTAFETTE, AZ IKON

több mint 60 évnyi siker
Saját korát megelőzve az Estafette lakóautó célközönsége az első – akkoriban ritkának számító – szörfösök, illetve szélesebb körben a természetbe és a kalandokra vágyó családok voltak. A hatvanas évekbeli kisteherautó jól felszerelt, ággyá alakítható üléssorral, kétégős tűzhellyel, hűtőszekrénnyel és kivehető asztallal felszerelt konyhabútorral járta Franciaország és az európai országok útjait – egyik helyről a másikra.

A sík padlónak, a függetlenül forgó kerekeknek, a nagyon rövid fordulókörnek, az előretolt utastérnek és az oldalsó tolóajtónak köszönhetően az Estafette nagy hatást gyakorolt az emberekre és kihozta a furgonokat a szürkeségből. Ez elsősorban az élénk – narancssárga, sárga, kék – színeknek volt köszönhető. Másodsorban pedig a sokoldalú használhatóságnak és a könnyed vezetési élménynek.

A Sabem (Société Anonyme Bois et Matériaux) vállalattal való együttműködést követően az 1960-as években elkészült a lakóautó-változat. Azóta újra ultratrendi lett, retró megjelenése sokakat elcsábított!

LÉPJEN ÁT A KONCEPCIÓBÓL A VALÓSÁGBA!

Trafic Combi
Új Trafic Combi
Trafic Spaceclass
Új Trafic SpaceClass