RENAULT EZ-ULTIMO CONCEPT

Az Ez-Ultimo Concept a Renault koncepcióautókból álló, a közösségi mobilitás jövőjét megtestesítő trilógiájának az utolsó eleme. Míg az Ez-Go a városi közlekedést, az Ez-Pro a szállítások teljes menetét mobilizálja, a Renault az Ez-Ultimo Concept autóval teszi teljessé vízióját, amely páratlan mobilitási megoldásként prémium és egyedi, mégis elérhető élményt biztosít.

Ez-Ultimo Concept

A KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉS PÁRATLAN ÉS PRÉMIUM VÍZIÓJA

Prémium élmény, amely mindenki számára elérhető, a Renault márka filozófiáját követve.
Újból feltaláljuk az önvezető autót
Az Ez-Ultimo Concept egy autonóm, online és 100%-ban elektromos önvezető autó. A luxus kivitelű autó felhasználói számára páratlan és prémium minőségű közlekedési élményt biztosít: legyen akár egy étterem a cél, reptér és a szálloda közötti transzfer, turisztikai látogatás, vagy egy exkluzív vásárlási körút. Az Ez-Ultimo Concept mind a magánszemélyek mind pedig a vállalkozások számára tökéletes választás, emellett az exkluzív utazás szimbóluma.
Az Ez-Ultimo Concept olyan, mint egy doboz, amelyben az utasok (maximum három fő) új szögből tekinthetnek a városra, ők viszont kívülről nem láthatóak. Az utastérben igazán otthon érezhetik magukat és a panoráma üvegtetőn keresztül éppen úgy csodálhatják az eget, mint otthon az ablakukból.

Ez-Ultimo Concept

EGY KONCEPCIÓ AZ ÉRZELEMMEL MEGTÖLTÖTT ÖNVEZETŐ AUTÓ ÚJBÓLI FELFEDEZÉSÉHEZ!

A Renault 120 évének fényében az Ez-Ultimo Concept a márka koncepcióját teljes mértékben magában hordozza, a French Design és az Easy Life jellegzetességeivel együtt.
Luxus és érzelmekre ható dizájn
Luxus és érzelmekre ható dizájn
Az elegáns és hívogató autó tágas és kidolgozott utastere egyedülálló belátást biztosít a közösségi mobilitás páratlan és prémium világába. Hosszú és szabályos sziluettje, kétszínű karosszériája és 1,35 méteres magassága miatt kiválóan illik a városi életbe.A valódi mozgó szobaként berendezett modern belső tér bárki számára kellemes, kényelmes és otthonos légkört teremt. Luxus kivitelű belső terében fa, márvány és bőr anyagok kaptak helyet, méghozzá a lehető legkellemesebb neo-retro stílusban, így tisztelegve a Renault márka 120 éves történelme előtt.
Exkluzív szolgáltatásaink
Exkluzív szolgáltatásaink
Az Ez-Ultimo Concept nyújtotta minőségi élmény nem ott kezdődik, hogy az utas beszáll az autóba. A folyamat a foglalással kezdődik, amelyet egy kezelőfelületen keresztül lehet elvégezni, az exkluzív sofőrszolgálat felé. Az autó megközelítése és a figyelmes fogadtatás is mind hozzájárul ehhez a páratlan szolgáltatáshoz.Az Ez-Ultimo Concept utasterében pedig prémium élményt biztosító technológia és szolgáltatások adhatnak okot a szórakozásra. Az utazási idő kellemes eltöltése érdekében a táblagépen keresztül az utasok exkluzív és személyre szabott tartalmakhoz férhetnek hozzá. Így minden egyes utazás alkalmával egy újabb élménnyel gazdagodhatnak.

Ajánlatok

KI NE SZERETNÉ, HA EGY MEGÁLMODOTT KONCEPCIÓ A VALÓSÁGBAN IS TESTET ÖLTENE?

Ez-Go Concept

Fedezze fel!

Koncepcióautóink
A Z.E. járművek választéka

Fedezze fel

Z.E. járműveink választéka