AZ ÉLETHEZ MEGÁLMODOTT RENAULT INNOVÁCIÓ: A CAPTUR CONCEPT

Fedezze fel a jövő gépjárműveit! A Renault Captur koncepcióautó a kényelem és a jó hangulat világába kalauzolja el utasait, ahol az élmények és az érzelmek innovatív szolgáltatásokkal párosulnak.

Renault Captur Concept

A RAJTNÁL

Készüljön fel a teljesítményre! A Captur koncepcióautó a kültéri sportok világának jegyeit hordozza magán. Emberi, karakteres formája egy rajtolni készülő futót mintáz.
Markáns kialakítás
A megnyerő vonalvezetésnek és méreteknek köszönhetően a Renault Captur Concept karaktere igazán lendületes, ugyanakkor könnyed és erőteljes is. Puha, könnyed és érzéki formáját a különleges fények emelik ki és teszik karakteressé – ezeket pedig a kétrétegű matt fényezés és a karosszéria szaténfénye emeli ki. Ezek a finom megoldások olyan kétrétegű felületet biztosítanak, amely egységesíti és kiemeli az autó kialakítását.

Renault Captur Concept

IZGALMAS ÉS PRAKTIKUS

A Renault Captur Concept kompakt és sokoldalú crossovert úgy alkottuk meg, hogy az képes legyen kielégíteni a fiatal párok városi életének igényeit. Ergonomikus belső kialakítása felpezsdíti érzékeit.
Captur Concept - belső kialakítás
Sportos és letisztult
A Renault Captur Concept letisztult, a sport világa által ihletett utastere eldugott helyekre csábítja majd kalandozni. Az ívelt és feszes formák elektrolumineszcens szálakat foglalnak magukban, így megfeszített izmokra emlékeztetnek.

Az atletikus megjelenés kihangsúlyozásához elasztikus rostszálakat építettünk be az összes kényelmi zónába, amelyek a pihenés világát, illetve egy függőágyat, valamint olyan kültéri sportokat idéznek, mint a hegymászás és a hajózás.
Captur Concept - belső kialakítás
Könnyed és praktikus
A Renault Captur Concept utastere teljesen megújítja a terepjárók és a crossoverek kategóriáját. A fény és az öröm bevezetésével értelmeztük újra, és a rugalmasság iránti innovatív megközelítéssel funkcionális autóként alkottuk meg.

A strandra készül? Helyezze el könnyedén a szörfdeszkákat a hátsó, elasztikus keresztpántokkal, vagy vigye magával a barátait is! A felhasználási mód nincs előre fixálva. Válassza azt a megoldást, amelyik önnek a legmegfelelőbb.

Ajánlatok

KI NE SZERETNÉ, HA EGY MEGÁLMODOTT KONCEPCIÓ A VALÓSÁGBAN IS TESTET ÖLTENE?

a koncepcióautó-választékot!

Fedezze fel

Koncepcióautóink
A Technolab

Fedezze fel!

A holnap technológiája