image

A Renault leleplezi az ALASKAN Conceptet

Az európai haszonjárműpiac vezetőjeként immár 20 éve, továbbá erős jelenléttel rendelkező gyártóként Dél-Amerikában és Afrikában most magasabb sebességre kapcsolunk. Célunk: élvonalbeli nemzetközi piaci szereplővé tenni a Renault márkát a Renault ALASKAN show-truck segítségével.

  • Alaskan Concept - elölnézet
  • Alaskan Concept - külső megjelenés
  • Alaskan Concept - orr-rész
  • Alaskan Concept - külső megjelenés
  • Alaskan Concept - hátulnézet
  • Alaskan Concept - oldalnézet
  • Alaskan Concept - elölnézet

Renault ALASKAN Concept

Robusztus, sportos és modern kialakítás

A robusztus, mégis elegáns ALASKAN Concept egyesíti a Renault márkajegyeit a kisteherautók piacának esztétikai jegyeivel. Ellenállhatatlan megjelenés.

Alaskan Concept - elölnézet
  • Alaskan Concept - hátulnézet

Egy igazán megnyerő show truck

Egyedi méreteivel a Renault ALASKAN Concept erőt és teljesítményt sugároz. Markáns és karakteres oldalkialakítás, kerékdobok közötti nagy szélesség, 21”-os, speciális felnik... Nagyban gondolkodtunk annak érdekében, hogy a Renault ALASKAN Concept aprólékosan kidolgozott, ugyanakkor robusztus és szakmailag is csúcskategóriás legyen.

Renault ALASKAN Concept

Autó a pihenéshez, a munkához és a mindennapokhoz

Úgy alkottuk meg a Renault ALASKAN Conceptet, hogy az élet 3 síkján is helytálljon: a munkában, a pihenésben és a mindennapokban.

Alaskan Concept - belső tér

Tökéletesen kielégíti a szakmai igényeket

A Renault ALASKAN Concept nagy ellenállású futóműve tökéletes úttartást biztosít. A nagy hasmagasság igazán kényelmes vezetési élményt biztosít. A több mint egy tonnás terhelhetőség jelentős rakodóteret jelent – mind hosszában, mint mélységében.

Alaskan Concept - felszereltség

Ideális választás a pihenéshez

Az utazásokhoz, kalandokhoz és sportoláshoz is ideális Renault ALASKAN Concept billenős platóajtóval ellátott csomagtérrel van felszerelve, ahol akár kerékpárt, sátrakat, szörfdeszkákat vagy kempingfelszerelést is szállíthat. Az utastérben optimális kényelem várja. Kiváló minőségű technológiai felszereltségének köszönhetően folyamatosan kapcsolatban maradhat a világgal. A visszapillantó tükrökbe beépített kamerák rögzítik a külső panorámát – így a kalandokat később újból átélheti!

Alaskan Concept - dizájn

Optimális megoldás a hétköznapokra

Az Alaskan Concept kiválóan alkalmazkodik a hétköznapok kihívásához is, köszönhetően impozáns, 21”-os felnijeinek, a terepjárók világában nem megszokott modern városi külsejének, valamint kivételesen tágas utasterének. A sportos és intenzív megjelenéshez tökéletesen illenek a nagyméretű, csiszolt és polírozott alumínium foglalatú LED Pure Vision hátsó lámpák, amelyeket a C-alakú irányjelzők vesznek körbe, így megalkotva a modellre jellemző fényjegyeket.

Ajánlatok

Ki ne szeretné, ha egy megálmodott koncepció a valóságban is testet öltene?

Személygépjárművek

Váltani szeretne?

Fedezze fel elérhető modelljeinket!

Személyautók
Haszonjárművek

Vállalkozásának új járműre van szüksége?

Ismerje meg haszonjárműveinket!

Furgonjaink és kisteherautóink
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet