image

Használtan vásárolt Renault gépkocsijához

Szolgáltatási szerződések

  • Renault Szerviz - Karbantartási szerződés

Használtan vásárolta Renault gépkocsiját?

Bármi legyen is az autó márkája, karbantartási szerződéseinkkel biztosíthatjuk nyugalmát. A szerződés már az autó átadásának napjától fedezetet nyújt az autóra, egészen az Ön által meghatározott megtett kilométerszámig bezárólag.

Időpont foglalása online

„Karbantartási, garanciakiterjesztési és assistance” szerződés

Ez a szerződés magában foglalja az ütemezett karbantartásokat, a garancia maximális kiterjesztését mechanikai, elektromos és elektronikai meghibásodásokra is, valamint a hét minden napján 0-24 elérhető Assistance szolgáltatást, amely minden, a garancia által fedezett mechanikai meghibásodás esetén igénybe vehető.

„Prémium karbantartási, garanciakiterjesztési és Assistance” szerződés

Ez a mindent magában foglaló konstrukció tartalmazza az ütemezett karbantartást, a kopó alkatrészek cseréjét, a maximálisan kiterjesztett garanciát és a hét minden napján 0-24 elérhető Assistance szolgáltatást is. Válassza a teljes nyugalmat biztosító garanciáink egyikét!

További szolgáltatásokat igényelne?

A Renault mindenben a rendelkezésére áll...

Renault Szerviz - Assistance és garanciák

Renault Szerviz

Renault Assistance és garanciák

Ismerje meg a Renault által biztosított garanciákat!
Renault Szerviz - Átvizsgálás és karbantartás

Renault Szerviz

Átvizsgálás és karbantartás

Fedezze fel ajánlatainkat!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet