image

Használtan vásárolt Renault gépkocsijához

Szolgáltatási szerződések

Renault Szerviz - Karbantartási szerződés

Használtan vásárolta Renault gépkocsiját?

Bármi legyen is az autó márkája, karbantartási szerződéseinkkel biztosíthatjuk nyugalmát. A szerződés már az autó átadásának napjától fedezetet nyújt az autóra, egészen az Ön által meghatározott megtett kilométerszámig bezárólag.

időpont foglalása online

„Karbantartási, garanciakiterjesztési és assistance” szerződés

Ez a szerződés magában foglalja az ütemezett karbantartásokat, a garancia maximális kiterjesztését mechanikai, elektromos és elektronikai meghibásodásokra is, valamint a hét minden napján 0-24 elérhető Assistance szolgáltatást, amely minden, a garancia által fedezett mechanikai meghibásodás esetén igénybe vehető.

„Prémium karbantartási, garanciakiterjesztési és Assistance” szerződés

Ez a mindent magában foglaló konstrukció tartalmazza az ütemezett karbantartást, a kopó alkatrészek cseréjét, a maximálisan kiterjesztett garanciát és a hét minden napján 0-24 elérhető Assistance szolgáltatást is. Válassza a teljes nyugalmat biztosító garanciáink egyikét!

további szolgáltatásokat igényelne?

A Renault mindenben a rendelkezésére áll...

Renault Szerviz - Assistance és garanciák

Renault Szerviz

Renault Assistance és garanciák

ismerje meg a Renault által biztosított garanciákat!
Renault Szerviz - Átvizsgálás és karbantartás

Renault Szerviz

Átvizsgálás és karbantartás

fedezze fel ajánlatainkat!

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet