Írjon nekünk

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tájékoztatjuk, hogy az itt megadott személyes adatait a Renault Hungária Kft. és a márkakereskedői hálózatának tagjai közös adatkezelőkként, az Ön kérésére, a kérdésének megválaszolása céljából kezelik. Személyes adatainak megadása nélkül a kérését nem tudjuk teljesíteni, így azok közlése a kérdésének megválaszolása érdekében feltétlenül szükséges. Személyes adatait a kérdésétől számított 3 évig tároljuk.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az itt megadott személyes adatait leendő ügyfél adatbázisunkban, piackutatási és elemzési célokra is használjuk, a termékeink és szolgáltatásaink jövőbeni fejlesztéséhez, valamint leendő és meglévő ügyfeleink igényeinek megismerése és jobb kiszolgálása érdekében.

Tájékoztatjuk, hogy az itt megadott személyes adatait a kérdésének megválaszolása céljából az ügyfélszolgálatunkat működtető adatfeldolgozó részére továbbíthatjuk.

Az Önt megillető jogok megismerése és az adatkezeléssel kapcsolatos kiegészítő információk érdekében kérjük, keresse fel a https://www.renault.hu/adatvedelmi-szabalyzat.html oldalt! A Renault Hungária Kft. adatvédelmi tisztviselője a dpo.hungary@renault.hu címen érhető el.