Megane E-Tech Plug-in Hybrid

Kezdő listaár 11 199 000 Ft

A Megane már tölthető hibrid verzióban is elérhető!

Az E-Tech Plug-in Hybrid verzióval a Megane a 2 motor legjobb elemeit ötvözve biztosít egyedi vezetési élményt. Hétköznap közlekedjen teljesen elektromos módban, hétvégén pedig váltson hibrid módba és felejtse el a hatótáv jelentette korlátokat!

 

 

FELSZERELTSÉG

a Megane minden erőssége ötvözve a hibrid technológia előnyeivel!

MULTI-SENSE – MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

A hangulatvilágítástól kezdve a motor hangjáig a 3 vezetési mód (Pure, MySense és Sport) közül választva mindent beállíthat, így kedve szerint alakíthatja ki a Megane hangulatát. A „Pure“ módnak köszönhetően 100%-ban elektromos vezetésben lehet része, 135 km/h sebességig. Válassza a MySense vagy a Sport módot, amely ötvözi az elektromos és a belsőégésű motor működését. A Sport módban dinamikusabb és még több élménnyel teli autózás várja!  

Belső tér – MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Tekintse meg a töltőállomások helyzetét a térképen és állítsa be az akkumulátor feltöltését közvetlenül a RENAULT LINK érintőképernyőjén. A digitális műszeregységen könnyedén megtekintheti az akkumulátor töltöttségét, az innovatív vezetéstámogató technológiákat, illetve a navigációs információkat.

Töltőkábelek – MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Töltés egyszerűen! Akár otthon, akár a munkahelyén vagy egy nyilvános töltőállomáson... A töltést beállíthatja a MY Renault fiókban vagy a RENAULT LINK multimédia rendszeren keresztül is, és Megane E-TECH Plug-in Hybrid járművét akár 3 óra alatt feltöltheti egy nyilvános töltőállomáson (16 A)* vagy 5 óra alatt az otthoni csatlakozó (10 A) segítségével.

 

* A Flexi-Charger kábelek és a wallbox opcionálisan megvásárolhatók.

MY Renault – MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Jelentkezzen be MY Renault-fiókjába és tekintse meg az akkumulátor töltöttségi szintjét, programozza be a feltöltést vagy állítsa be előre az Új Megane E-TECH Plug-In Hybrid utasterében a hőmérsékletet az okostelefonjáról.

MOTORVÁLASZTÉK

a tölthető hibrid

A közvetlenül a F1-ből származó Megane E-TECH Plug-in Hybrid technológiája 2 elektromos motort egyesít egy 1,6 literes benzinmotorral. Szakértelmünk sosem tapasztalt vezetési élményt biztosít.

* elérhető a Zen verziótól kezdődően.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

a sokoldalú ötajtós

Vezessen üzemanyag korlátozások nélkül, köszönhetően az akár 50 km*-es elektromos hatótávnak vegyes fogyasztás mellett. Utazzon szabadon a mindennapokban és a kirándulások során is – nem lesz gondja a hatótávolsággal, hiszen bármikor válthat a hibrid és az elektromos mód között.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

páratlan vezetési élmény

Könnyed és csendes vezetés, páratlan rugalmasság és dinamikus gyorsulás elinduláskor... A Megane E-TECH Plug-in Hybrid az innovatív többmódú sebességváltóval és az 1,6 l-es új generációs 160 LE teljesítményű motorral nyújt páratlan vezetési élményt.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

kézben tartott fogyasztás

Az E-TECH tölthető hibrid technológiának köszönhetően az autó indulása minden esetben elektromosan történik, így a rövidebb és a hosszabb utakon is csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását (akár 70%-kal*). A még gazdaságosabb vezetés érdekében válassza a sebességváltó "B" módját, hogy a lehető legtöbb energiát nyerje vissza.

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures = WLTP): ez az új protokoll az NEDC protokollhoz képest sokkal pontosabb eredményeket biztosít a mindennapos vezetésre vonatkozóan.

* vegyes fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében).

verziók

Megane E-TECH Plug-in Hybrid

Zen E-Tech

Zen E-Tech

Kezdő listaár 11 199 000 Ft

 • Kétzónás automata klíma
 • Eső- és fényérzékelő
 • Háztartási vésztöltő 10A - 5-6 óra teljes töltési idő
 • 10,25" TFT digitális műszeregység
Intens E-Tech

Intens E-Tech

Kezdő listaár 11 649 000 Ft

 • Ködfényszórók
 • Magasságban állítható vezető- és utasülés, deréktámasz a vezető oldalán
 • Cápauszony antenna
 • Sötétített hátsó és hátsó-oldalsó ablakok
R.S. Line E-Tech

R.S. Line E-Tech

Kezdő listaár 12 049 000 Ft

 • R.S. Line bőrkormány
 • Első sportülések integrált fejtámlákkal
 • Textil kárpitozás (piros díszítés) - R.S. Line
 • 17" könnyűfém keréktárcsák

készen áll arra, hogy a Megane E-TECH Plug-in Hybrid volánja mögé üljön?

Új Renault Megane E-TECH Plug-in Hybrid - részletek

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet