Alt Image C29

Töltsön könnyedén és biztonságosan otthonában is az E.ON, Z.E. Ready töltőivel!

A Renault és az E.ON együttműködésének köszönhetően nem csak az autóvásárlás folyamata, de a megfelelő otthoni töltési környezet kialakítása is kényelmes és biztonságos. Renault ügyfélként kérjen kizárólagos ajánlatot az E.ON-tól készülékre (11 kW-os Vestel  EVC04-E11-W-S, 22 kW-os Vestel EVC04-E22-WLDM-S) és telepítésükre, majd vegye át kiválasztott Renault Márkakereskedésétől közvetlenül!

E.ON ajánlatot kérek!irány a Márkakereskedés!

A Megane már tölthető hibrid verzióban is elérhető!

Az E-Tech Plug-in Hybrid verzióval a Megane a 2 motor legjobb elemeit ötvözve biztosít egyedi vezetési élményt. Hétköznap közlekedjen teljesen elektromos módban, hétvégén pedig váltson hibrid módba és felejtse el a hatótáv jelentette korlátokat!

 

 

FELSZERELTSÉG

a Megane minden erőssége ötvözve a hibrid technológia előnyeivel!

MULTI-SENSE – MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

A hangulatvilágítástól kezdve a motor hangjáig a 3 vezetési mód (Pure, MySense és Sport) közül választva mindent beállíthat, így kedve szerint alakíthatja ki a Megane hangulatát. A „Pure“ módnak köszönhetően 100%-ban elektromos vezetésben lehet része, 135 km/h sebességig. Válassza a MySense vagy a Sport módot, amely ötvözi az elektromos és a belsőégésű motor működését. A Sport módban dinamikusabb és még több élménnyel teli autózás várja!  

Belső tér – MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Tekintse meg a töltőállomások helyzetét a térképen és állítsa be az akkumulátor feltöltését közvetlenül a RENAULT LINK érintőképernyőjén. A digitális műszeregységen könnyedén megtekintheti az akkumulátor töltöttségét, az innovatív vezetéstámogató technológiákat, illetve a navigációs információkat.

Töltőkábelek – MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Töltés egyszerűen! Akár otthon, akár a munkahelyén vagy egy nyilvános töltőállomáson... A töltést beállíthatja a MY Renault fiókban vagy a RENAULT LINK multimédia rendszeren keresztül is, és Megane E-TECH Plug-in Hybrid járművét akár 3 óra alatt feltöltheti egy nyilvános töltőállomáson (16 A)* vagy 5 óra alatt az otthoni csatlakozó (10 A) segítségével.

 

* A Flexi-Charger kábelek és a wallbox opcionálisan megvásárolhatók.

MY Renault – MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Jelentkezzen be MY Renault-fiókjába és tekintse meg az akkumulátor töltöttségi szintjét, programozza be a feltöltést vagy állítsa be előre az Új Megane E-TECH Plug-In Hybrid utasterében a hőmérsékletet az okostelefonjáról.

MOTORVÁLASZTÉK

a tölthető hibrid

A közvetlenül a F1-ből származó Megane E-TECH Plug-in Hybrid technológiája 2 elektromos motort egyesít egy 1,6 literes benzinmotorral. Szakértelmünk sosem tapasztalt vezetési élményt biztosít.

* elérhető a Zen verziótól kezdődően.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

a sokoldalú ötajtós

Vezessen üzemanyag korlátozások nélkül, köszönhetően az akár 50 km*-es elektromos hatótávnak vegyes fogyasztás mellett. Utazzon szabadon a mindennapokban és a kirándulások során is – nem lesz gondja a hatótávolsággal, hiszen bármikor válthat a hibrid és az elektromos mód között.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

páratlan vezetési élmény

Könnyed és csendes vezetés, páratlan rugalmasság és dinamikus gyorsulás elinduláskor... A Megane E-TECH Plug-in Hybrid az innovatív többmódú sebességváltóval és az 1,6 l-es új generációs 160 LE teljesítményű motorral nyújt páratlan vezetési élményt.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

kézben tartott fogyasztás

Az E-TECH tölthető hibrid technológiának köszönhetően az autó indulása minden esetben elektromosan történik, így a rövidebb és a hosszabb utakon is csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását (akár 70%-kal*). A még gazdaságosabb vezetés érdekében válassza a sebességváltó "B" módját, hogy a lehető legtöbb energiát nyerje vissza.

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures = WLTP): ez az új protokoll az NEDC protokollhoz képest sokkal pontosabb eredményeket biztosít a mindennapos vezetésre vonatkozóan.

* vegyes fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében).

készen áll arra, hogy a Megane E-TECH Plug-in Hybrid volánja mögé üljön?

Új Renault Megane E-TECH Plug-in Hybrid - részletek

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet