Renault CAPTUR E-TECH HYBRID - hibrid SUV

A Renault bemutatja

Új Renault CAPTUR

E-TECH Hybrid

Új Renault CAPTUR E-TECH Hybrid
Renault CAPTUR E-TECH HYBRID - hibrid SUV

A CAPTUR E-TECH Hybrid motorral is elérhető lesz.

Renault CAPTUR E-TECH HYBRID - hibrid SUV

A sokoldalú meghajtás előnyei​

A 2 elektromos motornak és a több üzemmóddal rendelkező automata sebességváltóval összekapcsolt belsőégésű  motornak köszönhetően felfedezheti az elektromos energia előnyeit, a hibrid motorok sokoldalúsága mellett. Amikor városban vezet, éljen a teljesen elektromos üzemmódban való indulás előnyeivel, a csendes és kényelmes vezetési élmény érdekében. Hosszú útra indul? Használja ki az önfeltöltő motor hatótávolságát, áramforrásra való csatlakoztatás és újbóli feltöltés nélkül.​

 

Renault CAPTUR E-TECH HYBRID - hibrid SUV

Kedvező​ fogyasztás

Napi szinten korlátozhatja a CO2-kibocsátását és ellenőrizheti a benzinfogyasztást az utazás során. A városi autózás akár 80%-a is történhet teljesen elektromosan, így akár 40%-kal több üzemanyagot takaríthat meg, mintha csak a belsőégésű motort használná​. A sebességváltó „B“ módjának használatával kihasználhatja a regeneratív fékrendszert és még több energiát nyerhet vissza.

Alt Image C29

Sosem tapasztalt vezetési élmény

Szeretne új élményekkel gazdagodni? Csend, kényelem, rugalmasság – a több üzemmóddal rendelkező ​ sebességváltóval és a 140 lóerős motorral az Új CAPTUR E-TECH Hybrid valódi gyorsulást biztosít induláskor, valamint egyenletes és csendes haladást tesz lehetővé az út során a páratlan élményért.

Renault CAPTUR E-TECH HYBRID - hibrid SUV
Renault CAPTUR E-TECH HYBRID - hibrid SUV

Ismerje meg a hibrid és plug-in hibrid választékunkat!​

Notre gamme de véhicules hybrides

Renault, az innováció szolgálatában

RenaultE-TECH

E-TECH

Ismerje meg a hibrid verziókat!

Ismerje meg!
CAPTUR E-TECH Plug-In Hybrid - SUV

CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID

Ismerje meg a tölthető hibrid változatban is elérhető CAPTUR-t.

Ismerje meg!

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet