Új CLIO E-TECH Hybrid – a hibrid városi autó, külső megjelenés

CLIO E-TECH Hybrid

Az életre hangolva
kezdő listaár 9 399 000 Ft
árlista letöltése

Clio... és most hibrid

Az új, automatikusan feltölthető hibrid motornak köszönhetően a Clio E-Tech hybrid páratlan vezetési élményt, illetve alacsonyabb fogyasztást biztosít.

felszereltségek

Ismerje meg a CLIO E-TECH Hybrid minden előnyét...

tágas méretek, nagy méretű, online kijelzők, maximális biztonság és ultramodern vezetéstámogató technológiák

Renault CLIO E-TECH Hybrid – automatikus vészfékrendszer

a Clio őrangyalként ügyel minden pillanatban a forgalomra és a veszélyekre. Hirtelen fékezés, úttestre lépő gyalogos... Ez a városi autó figyelmezteti, és akár automatikus vészfékezést is képes végrehajtani.

Új Renault CLIO E-TECH Hybrid – EASY LINK rendszer

a teljesen új, beépített Easy Link rendszerrel személyre szabható, intuitív és egyszerűen szabályozható multimédia rendszert kezelhet az akár 9,3"-os, nagy felbontású érintőképernyő segítségével.

Új Renault CLIO E-TECH Hybrid – Google alapú címkeresés

a Balaton mellett szeretne nyaralni, vagy egy olasz éttermet keres? A Google részletes adatai segítségével megtalálhatja a célt, hiszen több mint 100 millió érdekes hely közül válogathat.

motorok

CLIO E-TECH Hybrid: a CLIO újrafogalmazza a hibrid fogalmát

Renault CLIO E-TECH Hybrid

akár 80%-ban elektromos üzemmód a városi használat során

Ismerkedjen meg az elektromos vezetés egyedi élményével! A Clio E-Tech hybrid az elektromos és a belső égésű motorokat egy páratlanul hatékony, automata Multi-mode váltóban egyesíti. Az eredmény: könnyed elektromos elindulás, elektromos vezetés a városban megtett idő akár 80%-ában, illetve az elektromos autó csendes működése

Renault CLIO E-TECH Hybrid

alacsonyabb költségek mind a városban, mind az országúton

Ha hibrid autóra vált, alacsonyabb költségekkel számolhat az üzemanyag-fogyasztásra vonatkozóan mind az országúton, mind a városban, ahol akár 40%-kal kevesebbet fogyaszthat a benzines autókhoz képest. A Clio E-Tech hybrid volánja mögött teljes nyugalomban utazhat: nagy hatótávolság, vezeték nélkül… és a Clio teljes kényelme!

Renault CLIO E-TECH Hybrid

új vezetési élmény

A Clio E-Tech hybrid a 145 lóerős kombinált teljesítményének köszönhetően élénk gyorsulásra képes, méghozzá élvezetes és biztonságos módon. A Multi-mode automata sebességváltóval felszerelt elektromos motorok azonnali reakcióképessége gyors elindulást és könnyed sebességváltást tesznek lehetővé. A különböző Multi-Sense® módoknak köszönhetően személyre szabhatja a vezetési élményt.

verziók

Válassza a leginkább Önhöz illő verziót!

techno E-Tech

techno E-Tech

  • Hybrid
kezdő listaár 9 399 000 Ft

Renault CLIO – részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

Clio
Clio
kezdő listaár 6 099 000 Ft
Captur E-Tech Hybrid
Captur E-Tech Hybrid
kezdő listaár 11 049 000 Ft
Zoe E-Tech Electric
Zoe E-Tech Electric
kezdő listaár 13 949 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet