Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid – a tölthető hibrid SUV

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Elektromos, amikor csak akarom!
kezdő listaár 10 849 000 Ft
árlista letöltése
  • Alt Image C29

Töltsön könnyedén és biztonságosan otthonában is az E.ON, Z.E. Ready töltőivel!

A Renault és az E.ON együttműködésének köszönhetően nem csak az autóvásárlás folyamata, de a megfelelő otthoni töltési környezet kialakítása is kényelmes és biztonságos. Renault ügyfélként kérjen kizárólagos ajánlatot az E.ON-tól készülékre (11 kW-os Vestel  EVC04-E11-W-S, 22 kW-os Vestel EVC04-E22-WLDM-C) és telepítésükre, majd vegye át kiválasztott Renault Márkakereskedésétől közvetlenül!

E.ON ajánlatot kérek!irány a Márkakereskedés!

CAPTUR – elektromos autózás, igény szerint!

Az új, tölthető hibrid motornak köszönhetően a Captur E-Tech Plug-in Hybriddel a hét folyamán elektromosan autózhat, míg a hétvégén a nagyobb utakra hibrid módban indulhat el! Semmiféle kompromisszumra nincs szükség.

felszereltségek

Élet a CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid volánja mögött.

Élvezze továbbra is a Captur legkiválóbb jellemzőit!

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid – a tölthető hibrid SUV MULTI-SENSE<sup>® </sup>rendszerrel

A MULTI-SENSE® rendszerrel aktuális hangulata szerint szabhatja személyre a Captur E-Tech Plug-in Hybridet – ehhez 3 személyre szabható vezetési mód, illetve 8 hangulatvilágítás közül választhat. A „PURE“ módnak köszönhetően 100%-os elektromos vezetésben lehet része, 135 km/h sebességig.

Új Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid – EASYLINK multimédia rendszer

A személyre szabható és intuitív EASY LINK multimédia rendszert egyszerűen irányíthatja a nagy felbontású, 9,3’’-os érintőképernyőről. A térképen egy pillanat alatt megtekintheti a töltőállomások elhelyezkedését, nyomon követheti az energiafogyasztást, továbbá könnyedén beprogramozhatja az akkumulátor következő feltöltését, illetve akár az utastér hőmérsékletét is.

Új Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid – 10,25"-os digitális műszeregység

A kiválasztott MULTI-SENSE® üzemmód megjelenítése mellett a digitális műszeregységen megtekintheti az akkumulátor töltöttségének az állapotát, az aktuális energiafogyasztást, a hatótávolságot, illetve az energia-visszanyerést is.

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid – MY Renault

A CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid akkumulátor töltöttségének a megtekintése, a feltöltés beprogramozása a csúcsidőn kívüli időszakra, az utastér ideális hőmérsékletének beállítása előre mind megtalálhatók a MY Renault alkalmazásban.

Új Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid – MY Renault

Nem kell aggódnia a töltés miatt, hiszen 7,4 kW-os Wallbox töltővel vagy 3,7 kW-os Green Up megerősített aljzatú töltővel 3 óra alatt, míg 2,4 kW teljesítményű otthoni csatlakozóval akár 5 óra alatt feltöltheti az akkumulátort teljesen.

motorok

CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid : Tölthető hibrid, kompromisszumok nélkül!

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in a tölthető hibrid

páratlan vezetési élmény

Az elektromos autó reakcióképessége egy hibrid modellben? Ezt biztosítja a Captur E-Tech Plug-in Hybrid. A modell csendesen indul el, illetve ugyanolyan szinten gyorsul, mint egy teljesen elektromos autó – így biztosítva a legkiválóbb élményt.

Renault CAPTUR tölthető hibrid

bármilyen célnak megfelel!

A Captur E-Tech Plug-in Hybrid a választás szabadságát biztosítja Önnek! A dupla motornak köszönhetően a hét során autózzon a városban elektromosan akár 50 km-en keresztül, majd vágjon neki a hétvégének hibrid üzemmódban! Válassza az adott útnak megfelelő teljesítményt!

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in a tölthető hibrid

az elektromos autók terén szerzett szakértelmünk a CAPTUR E-TECH Plug-in Hybridben

Teljes nyugalomban autózhat, hiszen a modell a Renault Z.E. elektromos autók több mint tíz évnyi tapasztalatát rejti! Élményekkel teli közlekedés és fantasztikus fogyasztás a páratlan sebességváltónak, illetve a Forma-1 világa által ihletett, az energiát újrahasznosító technológiáknak köszönhetően!

verzió

CAPTUR R.S. Line

  • Alt Image C29

100% CAPTUR, 100% R.S. Line

Sportos megjelenésével és az egyedi 18”-os könnyűfém felnikkel a Captur R.S. Line igazán sportos vezetési élményt kínál! Alumínium pedálok, speciális R.S. Line kárpitozás, R.S. Line bőrkormány, sportos lökhárítók… Csak üljön be, dőljön hátra és élvezze az út adta lehetőségeket!

ismerje meg: a Captur R.S. Line
Alt Image C29
Alt Image C29

verziók

Válassza a leginkább Önhöz illő CAPTUR verziót!

Intens E-Tech

Intens E-Tech

kezdő listaár 11 049 000 Ft

  • Multi-Sense® rendszer 3 üzemmóddal (MySense, Eco, Sport) és hangulatvilágítás 8 választható színben
  • Hátsó parkolóasszisztens (Hátsó parkolóradarok - 4 db)
  • Automata parkolófék Auto-Hold funkcióval
  • EASY LINK 7"-os DAB multimédia rendszer navigációval, Arkamys® hangrendszer - 6 hangszóróval
R.S. Line E-Tech

R.S. Line E-Tech

kezdő listaár 11 649 000 Ft

  • Bőrkormány
  • Sötét tetőkárpit és A-oszlop borítás
  • R.S. Line külső dekorelemek
  • Sötétített hátsó és hátsó-oldalsó ablakok

Renault CAPTUR – részletek

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid vegyes fogyasztás l/100 km: 1,4-1,7; CO2-kibocsátás g/km: 32-37. A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok által előírt mérések eredményei. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Ismerje meg további modelljeinket!

Captur
Captur
kezdő listaár 6 399 000 Ft
Clio E-Tech Hybrid
Clio E-Tech Hybrid
kezdő listaár 7 199 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet