Renault CAPTUR

E-TECH Plug-in Hybrid

Elektromos, amikor csak akarom!

Kezdő listaár
10 849 000 Ft
Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid – a tölthető hibrid SUV

CAPTUR – elektromos autózás, igény szerint!

Az új, tölthető hibrid motornak köszönhetően a CAPTUR E-TECH Plug-in Hybriddel a hét folyamán elektromosan autózhat, míg a hétvégén a nagyobb utakra hibrid módban indulhat el! Semmiféle kompromisszumra nincs szükség.

Felszereltségek

Élet a CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid volánja mögött.

Élvezze továbbra is a CAPTUR legkiválóbb jellemzőit!

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid – a tölthető hibrid SUV MULTI-SENSE<sup>® </sup>rendszerrel

A MULTI-SENSE® rendszerrel aktuális hangulata szerint szabhatja személyre a CAPTUR E-TECH Plug-in Hybridet – ehhez 3 személyre szabható vezetési mód, illetve 8 hangulatvilágítás közül választhat. A „PURE“ módnak köszönhetően 100%-os elektromos vezetésben lehet része, 135 km/h sebességig.

Új Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid – EASYLINK multimédia rendszer

A személyre szabható és intuitív EASY LINK multimédia rendszert egyszerűen irányíthatja a nagy felbontású, 9,3’’-os érintőképernyőről. A térképen egy pillanat alatt megtekintheti a töltőállomások elhelyezkedését, nyomon követheti az energiafogyasztást, továbbá könnyedén beprogramozhatja az akkumulátor következő feltöltését, illetve akár az utastér hőmérsékletét is.

Új Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid – 10,25"-os digitális műszeregység

A kiválasztott MULTI-SENSE® üzemmód megjelenítése mellett a digitális műszeregységen megtekintheti az akkumulátor töltöttségének az állapotát, az aktuális energiafogyasztást, a hatótávolságot, illetve az energia-visszanyerést is.

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid – MY Renault

A CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid akkumulátor töltöttségének a megtekintése, a feltöltés beprogramozása a csúcsidőn kívüli időszakra, az utastér ideális hőmérsékletének beállítása előre mind megtalálhatók a MY Renault alkalmazásban.

Új Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid – MY Renault

Nem kell aggódnia a töltés miatt, hiszen 7,4 kW-os Wallbox töltővel vagy 3,7 kW-os Green Up megerősített aljzatú töltővel 3 óra alatt, míg 2,4 kW teljesítményű otthoni csatlakozóval akár 5 óra alatt feltöltheti az akkumulátort teljesen.

MOTOROK

CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid : Tölthető hibrid, kompromisszumok nélkül!

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in a tölthető hibrid

Páratlan vezetési élmény

Az elektromos autó reakcióképessége egy hibrid modellben? Ezt biztosítja a CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. A modell csendesen indul el, illetve ugyanolyan szinten gyorsul, mint egy teljesen elektromos autó – így biztosítva a legkiválóbb élményt.

Renault CAPTUR tölthető hibrid

Bármilyen célnak megfelel!

A CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid a választás szabadságát biztosítja Önnek! A dupla motornak köszönhetően a hét során autózzon a városban elektromosan akár 50 km-en keresztül, majd vágjon neki a hétvégének hibrid üzemmódban! Válassza az adott útnak megfelelő teljesítményt!

Renault CAPTUR E-TECH Plug-in a tölthető hibrid

Az elektromos autók terén szerzett szakértelmünk a CAPTUR E-TECH Plug-in Hybridben

Teljes nyugalomban autózhat, hiszen a modell a Renault Z.E. elektromos autók több mint tíz évnyi tapasztalatát rejti! Élményekkel teli közlekedés és fantasztikus fogyasztás a páratlan sebességváltónak, illetve a Forma-1 világa által ihletett, az energiát újrahasznosító technológiáknak köszönhetően!

A Renault E-TECH Live Test eredményei

Nézze meg, mennyire gazdaságos a Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid!

VERZIÓK

Válassza a leginkább Önhöz illő CAPTUR verziót!

Renault CAPTUR – részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

CAPTUR
CAPTUR
Kezdő listaár 6 299 000 Ft
CLIO E-TECH Hybrid
CLIO E-TECH Hybrid
Kezdő listaár 7 199 000 Ft
ZOE
ZOE
Kezdő listaár 11 099 000 Ft
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet