Új Renault KANGOO és Új Renault EXPRESS

Kisteherautó minden szakember igényére

  • KANGOO Van – EXPRESS Van – haszongépjármű
  • KANGOO Van – haszongépjármű
  • EXPRESS Van – haszongépjármű

Új KANGOO

  • KANGOO Van – haszongépjármű

Innovációnk legjava a céges ügyfeleink számára

A belvárosba kell termékeket szállítania? A parkolás sosem egyszerű kérdés! A mindennapok megkönnyítése érdekében az Új KANGOO a piacon elérhető legnagyobb oldalajtóval rendelkezik, így könnyedén hozzáférhet a rakodótérhez, bárhol is kell éppen parkolnia. 1,4 m-es rakodóhosszával az Új KANGOO oldalsó rakodónyílása extra szélességű, a B-oszlop eltüntetése miatt! 

  • KANGOO Van – haszongépjármű

Újjászületett stílus

Sportos vonalak, újratervezett orr-rész, krómozott elemek... Az Új KANGOO külső kialakítása igazán karakteres. Az utastérben számos tárolóhellyel felszerelt műszerfal, megújult ülések, 8''-os középső képernyőről vezérelhető EASY LINK multimédia rendszer és a legújabb generációs vezetéstámogató technológiák várják – az Új KANGOO igazán modern és kényelmes vezetési élményt biztosít. 

Új EXPRESS

  • EXPRESS Van – haszongépjármű

Hatékonyság a céges ügyfelek számára

A praktikus és robusztus kialakítású Új EXPRESS ideális társ a hétköznapok során. A kihajtható válaszfalnak köszönhetően akár 3,7 m3 rakodási kapacitásra is szert tehet. Előnyök? A fix válaszfal mellett 1,91 m-es rakodóhossznak köszönhetően az Új EXPRESS 3,3 m3 rakodókapacitást, illetve kategóriájának legkiválóbb arányát biztosítja a hasznos/teljes hossz vonatkozásában.

  • EXPRESS Van – haszongépjármű

Modern technológiák

 Könnyed és kényelmes utazási élményben lehet része az ergonomikus kialakítású, kiváló tárolóhellyel (48 l) és megerősített ülésekkel felszerelt utastérben. Az EASY LINK multimédia rendszeren keresztül okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja, az adatokat pedig közvetlenül az Új EXPRESS 8''-os középső képernyőjén tekintheti meg. Az út során a vezetéstámogató technológiáknak köszönhetően mindvégig nyugodtan és szabadon vezetheti autóját. 

Amíg vár...

A Renault modellválasztéka céges ügyfelek számára

Haszongépjárműveink

Nálunk biztosan megtalálja álmai autóját...

Ismerje meg!
Renault Pro+

Renault Pro+

Fedezze fel a Renault Pro+ hálózatát és kötelezettségvállalását!

Tudjon meg többet!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet