Motorok Renault TRAFIC

Új TRAFIC – motorok

Új motor és új sebességváltó

Nagyobb teljesítmény, kevesebb fogyasztás!

Új TRAFIC – Új dízelmotor

Új dízelmotor

Az új 2.0 literes, 5. generációs dízelmotor a legújabb technológiák segítségével nagyobb teljesítményt (+ 25 LE) és nagyobb nyomatékot (+ 40 Nm) biztosít hosszabb ideig, emellett pedig csökkenti a fogyasztást és a CO2-kibocsátást. 

 

Mindemellett kellemes vezetési élményben lehet része, miközben teljes mértékben kézben tarthatja a fogyasztást.

Új TRAFIC - Extended Grip

Szériafelszereltség

Extended Grip

Nehéz terepre viszi az útja? Az innovatív Extended Grip technológia szériafelszereltség a TRAFIC választékában. Ez a kipörgésgátló rendszer optimális tapadást biztosít.

 

Hogyan működik? A kerekek pörgése során a rendszer azonnal észleli a nem megfelelő tapadást. A klasszikus kipörgésgátló rendszerekkel ellentétben ez a technológia ekkor nem csökkenti a motor teljesítményét. Ehelyett hagyja pörögni a kerekeket, így megszabadulva a hótól, a sártól vagy a homoktól, és biztosítva a megfelelő tapadáshoz való visszatérést.

 

A motor teljesítményét továbbra is Ön szabályozza a gázpedállal.

Új Trafic – Emelkedőn elindulást segítő rendszer

Szériafelszereltség

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

Az emelkedőn elindulást segítő rendszer segítségével nyugodtan indulhat el a 10%-nál meredekebb emelkedőkön is.

 

Hogyan működik? A TRAFIC 2 másodpercig mozdulatlan marad, így Önnek marad ideje a kuplung használatára és teljes biztonságban indulhat útnak. 

AdBlue®

AdBlue®

Az AdBlue® segítségével úgy csökkentheti a károsanyag-kibocsátást, hogy közben a motor teljesítménye nem változik. Az üzemanyag betöltő nyílás mellett található 20 literes adaléktartály egyszerűen hozzáférhető és a  feltöltést akár a benzinkúton is gyorsan és gazdaságosan végezheti el.

Stop & Start

Stop & Start

Ez a rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és az üvegházhatású gázok kibocsátását. A Stop & Start technológia leállítja a motort, amikor az autóval meg kell állnia (forgalmi dugó, piros lámpa...), majd automatikusan újraindítja, amikor Ön kuplungol vagy EDC esetén a gázra lép.

ECO üzemmód + DRIVING ECO2

ECO üzemmód + DRIVING ECO2

Az ECO üzemmódot a műszerfalról könnyedén elindíthatja, így optimalizálva az üzemanyag-fogyasztást. Az R-LINK Evolution rendszerbe integrált okos és hasznos DRIVING ECO2* a vezetési stílust elemezve további tippeket ad a gazdaságos vezetéshez. A vezetési stílust valós időben jelző rendszer lehetővé teszi, hogy végig öko-sofőrként vezethesse autóját.

A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás a mindenkor hatályos szabályok és szabványok által előírt mérések eredményei. Ezen mérési eljárások minden gyártó esetében megegyeznek, így a mérési eredmények a gépkocsik esetében az azonos feltételek melletti összehasonlítás alapjául szolgálhatnak. Az üzemanyag és az AdBlue® valós használat során történő fogyasztása a jármű használati körülményeitől, a felszereltségtől, a vezetési stílustól és a rakomány mértékétől függ. 


*Verziótól függően.

 

A Renault TRAFIC részletesen

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából. | Cookie-k beállítása|tudjon meg többet