VÁLLALKOZÁSÁNAK ÚJ JÁRMŰRE VAN SZÜKSÉGE?

Válasszon Renault kishaszongépjárművet és éljen a Széchenyi Lízing GO! konstrukció adta kedvezményes lehetőségekkel, az állami támogatással elérhető fix 2,5%/év kamattal!1

Renault kavosz
PARAMÉTEREK
Finanszírozható gépjárművek:

Új és használt (8 éves korig) kishaszongépjárművek

Érvényesség:

Visszavonásig2

Konstrukció:

Zárt-, nyíltvégű pénzügyi lízing

Kamatozás:

FIX

Ügyfél által fizetendő ügyleti kamat (nettó):

2,5%/év3

Minimum finanszírozott összeg:

1 000 000 Ft

Minimum önerő:

Zárt-, nyíltvégű esetén 20%, (Zártvégű ÁFA visszaigénylés esetén 30%)

Futamidő:

48-84 hónap (nyíltvégű pénzügyi lízing esetén maximum 72 hónap)

Biztosítás:

CASCO biztosítás megkötése kötelező

Finanszírozható Ügyfelek:

Minden olyan (akár kezdő, egy teljes lezárt évvel nem rendelkező) KKV, amely megfelel a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatának - Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció Szabályzatában (a továbbiakban: Lízingszabályzat) meghatározott feltételeknek.

Ügyfél által fizetendő kezelési költség (nettó):

0%/év4

Alt Image C29

AZ IGÉNYLÉS FOLYAMATÁNAK FŐBB LÉPÉSEI

1. lépés: Válassza ki lízingelni kívánt eszközét Renault márkakereskedőjénél és kérjen ajánlatot Széchenyi Lízing Go! konstrukcióban történő RCI Finanszírozásra.

 

2. lépés: A támogatás igénylésének elindítását a Vállalkozás kezdeményezheti személyesen a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban (meghatalmazással a kereskedés is eljárhat az ügyfél nevében), illetve online. Személyes azonosítás mindkettő esetben kötelező. Az igényléshez kapcsolódó további részletek a KAVOSZ honlapján érhetőek el.

 

3. lépés: A KAVOSZ Zrt. a rendelkezésre álló dokumentumok és információk alapján ellenőrzi, hogy a konstrukcióban történő részvételt kizáró körülmények nem állnak-e fenn a Vállalkozással szemben.

 

4. lépés: A befogadást követően az igénylés továbbításra kerül az UniCredit Leasing Hungary Zrt. számára.

 

5. lépés: Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. értesítést küld a kereskedésnek, hogy a lízingszerződés megköthető.

vagy
0 eredmény

Keresés szűrése

A Széchenyi Lízing Go! konstrukcióban a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény rendelkezései szerint vállalkozásnak minősülő azon jogalanyok vehetnek részt, amelyek megfelelnek a konstrukció igénybevételének módjáról és feltételeiről szóló, mindenkor hatályos Lízingszabályzatban meghatározott feltételeknek. Az állam az Innovációs és Technológia Minisztérium útján a mindenkori hatályos kormányhatározat(ok), ill. jogszabályok alapján biztosít támogatást, amennyiben az ehhez szükséges fedezet rendelkezésre áll. A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel a Renault weboldalát vagy Renault Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el. A Széchenyi Lízing GO! igénylésének módjáról, a konstrukció feltételeiről tájékozódjon a https://www.kavosz.hu/lizing/szechenyi-lizing-go/ weboldalon elérhető leírásokból, valamint a kapcsolódó Lízingszabályzatból és annak mellékleteiből.


Átmeneti jogcímen nyújtott támogatás esetén a lízingszerződés megkötésére 2022. június 30-ig van lehetőség

 

Bruttó kamat: 9,0%, az állami támogatással csökkentett, fizetendő nettó kamat 2,5%/év


Kezelési költség: 0,5%/év, az állami támogatással csökkentett, fizetendő költség 0 Ft.

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet