Renault ZOE - elektromos városi kisautó

Hatótávolság, akkumulátor és feltöltés
Renault ZOE

  • Alt Image C29

E-TECH Electric 50 akkumulátor

A ZOE 52 kWh teljesítményű akkumulátorával akár 395 km-t (WLTP*) is megtehet egy feltöltéssel.

 

* WLTP hatótávolság (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, szabványosított ciklus: 57%  városi vezetés, 25% külvárosi vezetés, 18% országúti vezetés) a 15"-os felnikkel szerelt ZOE Life verzió esetén.

Számítsa ki az Új ZOE hatótávolságát és feltöltési idejét.

Adja meg járműve kritériumait és a felhasználási módjait az Új ZOE hatótávolságának megbecsléséhez.

Adja meg járműve kritériumait és a kívánt feltöltési szintet a szükséges töltési idő becslésére a töltőállomás típusától függően.

Számoljon a ZOE hatótávolságával!

A valós hatótávolság számos tényezőtől függ:

Új ZOE sebessége

Sebesség

Ha gyorsan szeretne haladni, több energiára van szükség a nagyobb sebesség fenntartása érdekében.

Új ZOE vezetési stílus

Vezetési stílus

A lehető legnagyobb hatótávolság érdekében használja az E-TECH technológiákat: a fokozott lassulást lehetővé tevő „B” üzemmódot vagy a regeneratív fékezést.

Új ZOE - domborzat

Domborzati viszonyok

Amikor emelkedőn halad, az áramfogyasztás befolyásolja a hatótávolságot. Lejtőn lefelé gurulva, a rendszer visszanyeri a mozgási- és hőenergiát.

Új ZOE - Időjárási viszonyok

Időjárási körülmények

Az E-TECH Electric 50 akkumulátor nyáron átlagosan maximum 395 km-es, télen pedig 250 km-es hatótávolságot biztosít.

A ZOE feltöltése

új ZOE Wallbox otthoni feltöltés

Otthon

Szerelje fel a 7,4 kW-os Wallbox* egységet, és töltse fel otthon gyorsan ZOE-ját. Az autó vásárlásakor kapott 3-as kábelhez csatlakoztatva a feltöltés 0-ról 100%-ra 9 óra 25 perc alatt fejeződik be.

 

* Az otthoni töltéshez használható Wallbox egységet egy hivatalos partnertől kell beszerezni. 

Új ZOE feltöltése a munkahelyen

Munkahelyen

Egyre több vállalat biztosít elektromos töltőállomást a munkatársai számára. Kezdje el a ZOE feltöltését akkor, amikor megérkezik a munkahelyére!

Új ZOE feltöltése nyilvános töltőállomáson

A nyilvános töltőállomások hálózata

A szériafelszereltségként az autóba beépített Caméléon™ töltőcsatlakozóval 3 óra alatt elérheti a 100%-os hatótávolságot a bevásárlóközpontoknál, a belvárosi parkolóban és az országutakon elérhető, 22 kW-os töltőállomásokon. Az 50 kW-os töltőállomásokat használva pedig akár 1 óra 10 perc alatt 80%-ig feltöltheti az Új ZOE akkumulátorát.

Új ZOE - feltöltés az autópályán

Az autópályán

Hétvégén fog útnak indulni? Ne veszítsen több időt! Az új, egyenáramú (DC) töltővel a lehető legtöbbet hozhatja ki a gyors-töltésből. 

 

30 perc alatt akár 150 km hatótávolságot is visszanyerhet a ZOE, a körülményektől függően. Ön addig nyugodtan ihat egy kávét!

Tervezze meg és kezelje egyszerűen az autó feltöltését

A Renault CONNECT online szolgáltatások és a ZOE Combo CCS csatlakozójának köszönhetően rendkívül egyszerűen elintézheti az autó feltöltését.

Új ZOE My Renault alkalmazás

Irányítsa autóját a távolból

A MY Renault alkalmazáson keresztül a távolból megtekintheti az akkumulátor állapotát, beállíthatja a feltöltést a csúcsidőn kívülre és megtervezheti az útját, a töltőállomásokat is beleértve. Az útvonaltervet aztán megnyithatja a ZOE 9,3"-os képernyőjén.

Renault ZOE feltöltés

Ismerkedjen meg a sokoldalú feltöltés előnyeivel

A ZOE hűtőrácsán, az embléma mögött található, Combo CCS csatlakozóval Európa bármely töltőállomásához csatlakozhat.

Új ZOE Z.E. Trip

Induljon útnak teljes nyugalommal!

Az elérhető terület megjelenítése, az elérhető töltési pontok megjelölése, illetve az útvonal kezelése, a kedvenc zeneszámok elindítása... A Renault LINK rendszerben számos olyan funkciót talál, amit azért fejlesztettünk ki, hogy elkísérje Önt az utazásai során.

Növelje meg a hatótávolságot!

Az egyszerűen használható, online technológiákkal felszerelt ZOE mindent megtesz azért, hogy a hatótávolságot optimalizálni tudja.

Fogyasztásmérő

A 10"-os digitális műszeregység jobb oldalán található fogyasztásmérő jelzi, hogy a ZOE éppen felhasználja, vagy visszanyeri-e az energiát. Kövesse figyelemmel az autója fogyasztását, hogy minél nagyobb hatótávolságot érjen el!

ECO üzemmód

Az ECO mód segítségével optimalizálhatja az energiafogyasztást. Az ECO mód képes a motor nyomatékának korlátozására gyorsítás közben, figyelve arra, hogy elegendő teljesítmény maradjon a kényelmes vezetéshez, illetve hatással van az egyes kényelmi funkciók működésére (hűtés, fűtés…)

Előhűtés és –fűtés funkció

Nagyobb hatótávolságot érhet el, ha előre beállítja az értékeket. Amikor az autót hálózathoz csatlakoztatja, az EASY LINK rendszerben előre beállíthatja, hogy az indulás időpontjában milyen hőmérsékletet szeretne az autóban, illetve a beállítást azonnal elindíthatja okostelefonjáról, 21°C célhőmérsékletet beállítva.

 

Renault ZOE – részletek

Ismerje meg további modelljeinket!

Clio E-Tech Hybrid
Clio E-Tech Hybrid
Kezdő listaár 7 199 000 Ft
Captur E-Tech Plug-in Hybrid
Captur E-Tech Plug-in Hybrid
Kezdő listaár 10 849 000 Ft
Clio
Clio
Kezdő listaár 4 399 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet