Renault ZOE - elektromos városi kisautó

Hatótávolság, akkumulátor és feltöltés
Renault Zoe E-Tech electric

Számítsa ki a Zoe E-Tech electric hatótávolságát és feltöltési idejét

Adja meg járműve kritériumait és a felhasználási módjait az Zoe E-Tech electric hatótávolságának megbecsléséhez.

Adja meg járműve kritériumait és a kívánt feltöltési szintet a szükséges töltési idő becslésére a töltőállomás típusától függően.

A Zoe E-Tech electric feltöltése

ZOE Wallbox otthoni feltöltés

Otthon

Szerelje fel a 7,4 kW-os Wallbox* egységet, és töltse fel otthon gyorsan Zoe E-Tech electric-jét.. Az autó vásárlásakor kapott utcai töltőkábelt tudja használni a feltöltéshez, amellyel a 0-ról 100%-ra való töltés 9 óra 25 perc alatt fejeződik be.* Az otthoni töltéshez használható Wallbox egységet egy hivatalos partnertől kell beszerezni. 

ZOE feltöltése a munkahelyen

Munkahelyen

Egyre több vállalat biztosít elektromos töltőállomást a munkatársai számára. Kezdje el a Zoe E-Tech electric feltöltését akkor, amikor megérkezik a munkahelyére!

ZOE feltöltése nyilvános töltőállomáson

A nyilvános töltőállomások hálózata

A szériafelszereltségként az autóba beépített Caméléon™ töltőcsatlakozóval 3 óra alatt elérheti a 100%-os hatótávolságot a bevásárlóközpontoknál, a belvárosi parkolóban és az országutakon elérhető, 22 kW-os töltőállomásokon. Az 50 kW-os töltőállomásokat használva pedig akár 1 óra 10 perc alatt 80%-ig feltöltheti a Zoe akkumulátorát.

ZOE - feltöltés az autópályán

Az autópályán

Hétvégén fog útnak indulni? Ne veszítsen több időt! Az új, egyenáramú (DC) töltővel a lehető legtöbbet hozhatja ki a villámtöltésből.

 

30 perc alatt akár 150 km hatótávolságot is visszanyerhet a Zoe E-Tech electric, a körülményektől függően. Ön addig nyugodtan ihat egy kávét!

Növelje meg a hatótávolságot!

Az egyszerűen használható, online technológiákkal felszerelt Zoe E-Tech electric mindent megtesz azért, hogy a hatótávolságot optimalizálni tudja.

Fogyasztásmérő

A 10,25”-os digitális műszeregység jobb oldalán található fogyasztásmérő jelzi, hogy a Zoe E-Tech electric éppen felhasználja, vagy visszanyeri-e az energiát. Kövesse figyelemmel az autója fogyasztását, hogy minél nagyobb hatótávolságot érjen el!

ECO üzemmód

Az ECO mód segítségével optimalizálhatja az energiafogyasztást. Az ECO mód képes a motor nyomatékának korlátozására gyorsítás közben, figyelve arra, hogy elegendő teljesítmény maradjon a kényelmes vezetéshez, illetve hatással van az egyes kényelmi funkciók működésére (hűtés, fűtés…)

Előhűtés és –fűtés funkció

Nagyobb hatótávolságot érhet el, ha előre beállítja az értékeket. Amikor az autót hálózathoz csatlakoztatja, az Easy Link rendszerben előre beállíthatja, hogy az indulás időpontjában milyen hőmérsékletet szeretne az autóban, illetve a beállítást azonnal elindíthatja okostelefonjáról, 21°C célhőmérsékletet beállítva.

Tervezze meg és kezelje egyszerűen az autó feltöltését

A Renault Connect online szolgáltatások és a Zoe E-Tech electric Combo CCS csatlakozójának köszönhetően rendkívül egyszerűen elintézheti az autó feltöltését.

Új ZOE - My Renault alkalmazás

Irányítsa autóját a távolból

A My Renault alkalmazáson keresztül a távolból megtekintheti az akkumulátor állapotát, beállíthatja a feltöltést a csúcsidőn kívülre és megtervezheti az útját, a töltőállomásokat is beleértve. Az útvonaltervet aztán megnyithatja a Zoe E-Tech electric 9,3"-os képernyőjén. 

Új ZOE Z.E. Trip

Induljon útnak teljes nyugalommal!

Az elérhető terület megjelenítése, az elérhető töltési pontok megjelölése, illetve az útvonal kezelése, SMS diktálása vagy a kedvenc zeneszámok elindítása... A Easy Link rendszerben számos olyan funkciót talál, amelyeket azért fejlesztettünk ki, hogy elkísérje Önt az utazásai során.

Ismerkedjen meg a sokoldalú feltöltés előnyeivel

A Zoe E-Tech electric hűtőrácsán, az embléma mögött található, Combo CCS csatlakozóval Európa bármely töltőállomásához csatlakozhat.

 

Renault ZOE - Z.E. 50 akkumulátor

E-Tech Electric 50 akkumulátor

A Zoe E-Tech electric 52 kWh teljesítményű akkumulátorával akár 395 km-t (WLTP*) is megtehet egy feltöltéssel.

 

* WLTP hatótávolság (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, szabványosított ciklus: 57%  városi vezetés, 25% külvárosi vezetés, 18% országúti vezetés) a 15"-os felnikkel szerelt Zoe Life verzió esetén.

Adja meg járműve kritériumait és a felhasználási módjait a Zoe hatótávolságának megbecsléséhez.

Adja meg járműve kritériumait és a kívánt feltöltési szintet a szükséges töltési idő becslésére a töltőállomás típusától függően.

Renault ZOE – részletek

* WLTP-hatótávolság (Könnyű gépjárművek világszerte összehangolt teszteljárása, normalizált ciklus: 57% autózás városban, 25% autózás külvárosban, 18% autózás autópályán) a 15“-os felnikkel felszerelt Új Zoe Life verzió esetén.

 

** Az otthoni töltéshez használható Wallbox egységet egy hivatalos partnertől kell beszerezni. 

 

Számítsa ki a Zoe E-Tech electric hatótávolságát és feltöltési idejét.

Ismerje meg további modelljeinket!

Clio E-Tech Hybrid
Clio E-Tech Hybrid
kezdő listaár 9 399 000 Ft
Captur E-Tech Hybrid
Captur E-Tech Hybrid
kezdő listaár 11 049 000 Ft
Clio
Clio
kezdő listaár 6 099 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet