ZOE

Renault Zoe

akár fix 13,85% THM finanszírozással és 5 év vagy 100 000 km garanciával! Referencia THM: 15,46%
Alt Image C29

Töltsön könnyedén és biztonságosan otthonában is az E.ON, Z.E. Ready töltőivel!

A Renault és az E.ON együttműködésének köszönhetően nem csak az autóvásárlás folyamata, de a megfelelő otthoni töltési környezet kialakítása is kényelmes és biztonságos. Renault ügyfélként kérjen kizárólagos ajánlatot az E.ON-tól készülékre (11 kW-os Vestel  EVC04-E11-W-S, 22 kW-os Vestel EVC04-E22-WLDM-C) és telepítésükre, majd vegye át kiválasztott Renault Márkakereskedésétől közvetlenül!

irány a Márkakereskedés!

kifejező stílus A városi elektromos kisautó, amely felvillanyozza a mindennapjait!

Fedezze fel, hogy mi teszi a Zoe E-Tech electric-et igazán sikeressé, a merész stílusával, a formás vonalaival és a C-alakú LED fényjegyeivel együtt. Tudjon meg többet az új személyiségéről, mely tartalmazza az új hűtőrácsot, az arany színű ködlámpa kereteket és a sötét, 17”-os kéttónusú könnyűfém felniket.

Zoe E-Tech electric

Vezessen elektromos autót - mi sem egyszerűbb!

Nemsokára indul? A My Renault alkalmazással az utazás legapróbb részleteit is megtervezheti előre. Hatótávolság, feltöltés, útvonal... Vezessen gondtalanul!

Renault ZOE – városi elektromos kisautó

Akár 395 km-es hatótáv (WLTP*)

A Zoe E-Tech electric 52 kWh teljesítményű akkumulátorával akár 395 km-t (WLTP*) is megtehet egy feltöltéssel.

Renault ZOE elektromos töltőállomáson töltés közben

A legsokoldalúbban tölthető városi elektromos kisautó

Otthon, a belvárosban, egy bevásárló központnál vagy az autópályán - a Zoe E-Tech electric feltöltésére bármilyen körülmények között lehetőség van.

Wallbox (7,4 kW) : több mint 300 km hatótávolság 8 óra alatt**

Nyilvános töltőállomás (11 kW): 120 km hatótávolság 2 óra alatt**

Nyilvános töltőállomás (22 kW): 120 km hatótávolság 1 óra alatt**

Gyors DC töltőállomás (50 kW): akár 150 km hatótávolság 30 perc alatt**

Renault ZOE – MY Renault alkalmazás

TEGYE KÖNNYEBBÉ mindennapjait!

Utazzon egyszerűbben online szolgáltatásaink segítségével!

Az Easy Link multimédia rendszerrel, vagy távolról a My Renault mobilalkalmazással is könnyedén használhatja a Zoe számos online szolgáltatását. Akár a Zoe utastéri hőmérsékletének beállításait is megadhatja előre, illetve megtervezheti a feltöltéseket és az útvonalakat.

* WLTP hatótávolság (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, szabványosított ciklus: 57%  városi vezetés, 25% külvárosi vezetés, 18% országúti vezetés) a 15"-os felnikkel szerelt ZOE  Life verzió esetén.

** Az időtartam és a távolság itt feltüntetett értékeinek alapjául a ZOE a WLTP homologizáció során elért eredményei szolgáltak, amely az autók valós használati körülményeit hivatott előidézni. Ugyanakkor a feltöltés után kiválasztott útvonal típusát ez nem veszi számításba. A feltöltés idejére és a visszanyert hatótávolságra hatással van a hőmérséklet, az akkumulátor kora, a töltőállomás által biztosított teljesítmény, a vezetési stílus és a töltés szintje.

Zoe E-Tech electric

Felvillanyozó élmények

Szakembereink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a mindennapokat egyszerűsítő, csúcstechnológiás megoldásokkal szolgálhassanak, éppen ezért a Zoe E-Tech electric a Renault összes modern innovációját kínálja.

R135 villanymotor (100 kW)

Renault ZOE – 136 lóerős elektromos motor, R135 motor (100 kW)

A 136 lóerős elektromos motorral  dinamikus és egyszerre nyugodt vezetési élményben lesz része!

 

B ÜZEMMÓD

Renault ZOE - B ÜZEMMÓD

A választható B üzemmód a városi közlekedés során magasabb szintű lassulást idéz elő, így csak ritkábban kell használnia a fékpedált és még nyugodtabban vezethet.

VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK

Renault ZOE - VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK

A minden körülmények között biztonságos vezetés érdekében a Zoe E-Tech electric számos vezetéstámogató technológiával van ellátva, amelyek fokozzák a biztonságot és könnyű manőverezést tesznek lehetővé. Spóroljon az idejével!

verziók

Válassza a leginkább Önhöz illő ZOE verziót!

evolution

evolution

  • Elektromos
kezdő listaár 13 449 000 Ft
iconic

iconic

  • Elektromos
kezdő listaár 14 349 000 Ft

Renault Zoe E-Tech electric – részletek

Márkakereskedéskeresése

Egyetlen kattintással megkeresheti az Önhöz legközelebb lévő márkakereskedést!

vagy
miniDealocMap

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 08. 10. és 2022. 09. 10. között ZOE evolution E-Tech electric R110 modellre igényelt és legkésőbb 2022. 10. 09-ig megkötött és folyósított zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes. A feltüntetett 13,85% THM 13 449 000 Ft bruttó vételár, 7 531 440 Ft kezdőbefizetés, 60 hónapos futamidő mellett érvényes. 
A THM meghatározása a 2022.08.10. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a RENAULT Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

Ismerje meg további modelljeinket!

Clio E-Tech Hybrid
Clio E-Tech Hybrid
kezdő listaár 8 999 000 Ft
Captur E-Tech
Captur E-Tech
kezdő listaár 10 649 000 Ft
Clio
Clio
kezdő listaár 5 799 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet