Renault ZOE - elektromos városi autó

Renault ZOEZOE modellek most 1,5 millió Ft Renault + 2,5 millió Ft állami támogatással!*

Kifejező stílus A városi elektromos kisautó, amely felvillanyozza a mindennapjait!

Modern és dinamikus dizájn, karakteres vonalak és egy csipet pimaszság... A ZOE személyisége felrázza a hétköznapokat. Minden elemében elektromos!

thumbnail

ZOE

Vezessen elektromos autót - mi sem egyszerűbb!

Nemsokára indul? A MY Renault alkalmazással az utazás legapróbb részleteit is megtervezheti előre. Hatótávolság, feltöltés, útvonal... Vezessen gondtalanul!

  • Renault ZOE – városi elektromos kisautó

Akár 395 km-es hatótáv (WLTP*)

A ZOE 52 kWh teljesítményű akkumulátorával akár 395 km-t (WLTP*) is megtehet egy feltöltéssel.

  • Renault ZOE elektromos töltőállomáson töltés közben

A legsokoldalúbban tölthető városi elektromos kisautó

Otthon, a belvárosban, egy bevásárló központnál vagy az autópályán - a ZOE feltöltésére bármilyen körülmények között lehetőség van.

Wallbox (7,4 kW) : több mint 300 km hatótávolság 8 óra alatt**

Nyilvános töltőállomás (11 kW): 120 km hatótávolság 2 óra alatt**

Nyilvános töltőállomás (22 kW): 120 km hatótávolság 1 óra alatt**

Gyors DC töltőállomás (50 kW): akár 150 km hatótávolság 30 perc alatt**

  • Renault ZOE – MY Renault alkalmazás

TEGYE KÖNNYEBBÉ mindennapjait!

Utazzon egyszerűbben online szolgáltatásaink segítségével!

Az RENAULT LINK multimédia rendszerrel, vagy távolról a MY Renault mobilalkalmazással is könnyedén használhatja a ZOE számos online szolgáltatását. Akár a ZOE utastéri hőmérsékletének beállításait is megadhatja előre, illetve megtervezheti a feltöltéseket és az útvonalakat.

Ismerje meg online szolgáltatásainkat!

* WLTP hatótávolság (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, szabványosított ciklus: 57%  városi vezetés, 25% külvárosi vezetés, 18% országúti vezetés) a 15"-os felnikkel szerelt ZOE  Life verzió esetén.

** Az időtartam és a távolság itt feltüntetett értékeinek alapjául a ZOE a WLTP homologizáció során elért eredményei szolgáltak, amely az autók valós használati körülményeit hivatott előidézni. Ugyanakkor a feltöltés után kiválasztott útvonal típusát ez nem veszi számításba. A feltöltés idejére és a visszanyert hatótávolságra hatással van a hőmérséklet, az akkumulátor kora, a töltőállomás által biztosított teljesítmény, a vezetési stílus és a töltés szintje.

ZOE

Felvillanyozó élmények

Szakembereink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a mindennapokat egyszerűsítő, csúcstechnológiás megoldásokkal szolgálhassanak, éppen ezért a ZOE a Renault összes modern innovációját kínálja.

R135 villanymotor (100 kW)

R135 villanymotor (100 kW)

A 136 lóerős elektromos motorral  dinamikus és egyszerre nyugodt vezetési élményben lesz része!

 

B ÜZEMMÓD

B ÜZEMMÓD

A választható B üzemmód a városi közlekedés során magasabb szintű lassulást idéz elő, így csak ritkábban kell használnia a fékpedált és még nyugodtabban vezethet.

VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK

VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK

A minden körülmények között biztonságos vezetés érdekében a ZOE számos vezetéstámogató technológiával van ellátva, amelyek fokozzák a biztonságot és könnyű manőverezést tesznek lehetővé. Spóroljon az idejével!

Verziók

Válassza a leginkább Önhöz illő ZOE verziót!

Life

Life

Kezdő listaár 11 099 000 Ft
Zen

Zen

Kezdő listaár 11 749 000 Ft
Intens

Intens

Kezdő listaár 12 449 000 Ft

Renault ZOE – részletek

*A kedvezmény 2021.05.17 napjától 2021.08.31. napjáig vagy visszavonásig,  a készlet erejéig érvényes, minden Új ZOE E-TECH Electric 135 gépkocsira, metálfényezés opció választása esetén, az alábbi feltételekkel.. A feltüntetett kedvezmény az elektromos gépjármű beszerzésékre vonatkozó állami pályázat alapján elnyerhető 2 500 000 Ft támogatást, és sikeres pályázat esetén, a gépkocsi hivatalos listaárából adott további 1 500 000 Ft árengedményt tartalmaz. A támogatást a Magyar Állam nyújtja, a támogató által meghatározott feltételekkel. A Renault a pályázat eredményéért nem vállal felelősséget.
 
Renault ZOE Intens E-TECH Electric 135 vegyes fogyasztás Wh/km: 169, l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0, Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a www.renault.hu/wltp oldalt. A 395 km-es hatótáv Renault ZOE R110 Z.E. 50 verzió esetén érvényes kombinált használat módban, WLTP vizsgálati eljárás szerint Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Márkakereskedéseknél! A képek illusztrációk.

Márkakereskedéskeresése

Egyetlen kattintással megkeresheti az Önhöz legközelebb lévő márkakereskedést!

vagy
miniDealocMap

Ismerje meg további modelljeinket!

CLIO E-TECH Hybrid
CLIO E-TECH Hybrid
Kezdő listaár 7 199 000 Ft
CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid
CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid
Kezdő listaár 10 849 000 Ft
CLIO
CLIO
Kezdő listaár 4 399 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet