Új Renault Megane E-Tech 100% electric

elektromos vezetés az Új Renault Megane E-Tech 100% electric szerint

könnyítse meg az elektromos vezetéssel töltött mindennapjait

Elektromos vezetés a Renault szakértelmével

élenjáró elektromos technológia

Az új CMF-EV platformmal a legújabb fejlesztéseket kapta meg a Megane E-Tech 100% electric. A vezetés tiszta öröme és a hatékonyság egyesül a következőknek köszönhetően:

 

  • egy 60 kWh-s akkumulátor és egy 220 LE-s elektromos motor szövetsége;
  • a Renault első vízhűtéses hőmérséklet-kezelési technológiája.

átgondolt belső tér

Az Új Megane E-Tech 100% electric az Ön kényelmének biztosítására lett tervezve. A piacon legvékonyabbnak számító 108 mm-es akkumulátora, és kompakt motorja helyet szabadít fel elől, így 33 liter tárolóhely áll rendelkezésre.

 

Gondoltunk az utasokra is. A mechanikus elemek (például a sebességváltó) hiánya és a megnövelt tengelytáv sík padlót hoz létre, és nagyobb kényelmet nyújt a lábaknak.

izgalmas élményt jelentő vezetés

Az Új Megane E-Tech 100% electric új elektromos motorral rendelkezik, ugyanakkor a karosszéria tömegeloszlása is javult, valamint a súlyközéppont is jobb helyre került

 

A gyorsulások egymást követik, erőteljesek, lineárisak, karakteresek. Rángatás és rezgés nélkül. A kormány mögötti váltófülekkel a vezetés öröme szerint adhatja meg a beállításokat.

akkumulátor és hatótávolság

töltési lehetőségek

kábelek és töltőállomások

költségek és karbantartás

válassza az elektromos autót!

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet