ÚJ RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC

ELECTRIC ONLY, DRIVERS ONLY

 

220lóerő

160 kW

 

7,4 s

0-100 km/h

 

470km

hatótávolság (WLTP)

A forradalmian új CMF-EV platform 60 kWh-s, rendkívül lapos akkumulátorral, illetve 160 kW-os, kompakt elektromos motorral van felszerelve. Az optimalizált súlyelosztásnak, a hosszabb tengelytávnak és az alacsony súlypontnak köszönhetően az autó mozgékonyabb, az utastér pedig tágasabb.

Új Renault Megane E-Tech Electric - utastér, műszerfal, multimédia kijelző
  • Hangalapú irányítás

   „Hey Google…“ - beszéljen hozzá és kérje meg az útvonalterv elkészítésére, a feltöltőállomások keresésére, a vezetési mód módosítására vagy a hőmérséklet növelésére. (Nem minden országban elérhető szolgáltatás) A beépített Google szolgáltatással ellátott, új openR link multimédia rendszerben elérhető hangasszisztens várja a parancsait. (Nem minden országban elérhető szolgáltatás)

  • Vigye magával kedvenc alkalmazásait is

   A Google-fiókja is Önnel tart. Olvassa el a leveleket, hallgassa saját zenéit és használja kedvenc alkalmazásait. A folyamatosan, automatikusan frissülő Google Térkép megkönnyíti az utazást.

  • Teljes értékű élmény

   A 2, egyenként 12’’-os kijelző összfelülete 774 cm2, ami a legnagyobb beépített digitális felületnek számít. A beépített, Google szolgáltatással ellátott openR link multimédia rendszerrel és az újgenerációs, optimalizált színekkel ellátott openR műszerfallal felszerelt digitális tér exkluzív élményt kínál.

  • Korlátlan mértékű személyre szabás

   A Google szolgáltatással ellátott openR link rendszer megjegyzi az ülés-, a környezeti, a vezetési és az útvonal-beállításokat. Az intelligens jármű felismeri Önt, így a saját beállításaival utazhat.

  • Intuitív navigáció

   Útlezárás, új egyirányú utca, ideiglenes terelés, közlekedési tájékoztatás - nincs többé kellemetlen meglepetés. A Google Térképnek köszönhetően valós időben frissülő navigációs rendszer kiváló vezetési élményt biztosít, még akkor is, ha nincs hálózati lefedettsége.

JÖVŐBE MUTATÓ DIZÁJN

A SUV jellegű első profil és a kompakt szedán kialakítás kiváló megjelenést kölcsönöz az autónak. Full LED fényjegyek elöl, 3D-s szegély hátul, 20’’-os kerekek, krómozott arany elemek és csillogó fekete tető - ez az autó igazán páratlan megjelenésű.

Új Renault Megane E-Tech Electric - első profil
első profil
Új Renault Megane E-Tech Electric - a szedánok kompakt mérete
a szedánok kompakt mérete
Új Renault Megane E-Tech Electric - padlóvilágítás
padlóvilágítás
Új Renault Megane E-Tech Electric - 20“-os könnyűfém felnik
20”-os könnyűfém felnik
Új Renault Megane E-Tech Electric - új első fényjegyek
új első fényjegyek
Új Renault Megane E-Tech Electric - új hátsó fényjegyek
új hátsó fényjegyek
Új Renault Megane E-Tech Electric - új Renault embléma
új Renault embléma
Új Renault Megane E-Tech Electric - új jelvény
új jelvény
Új Renault Megane E-Tech Electric - utastér

ergonómia és tágas kialakítás

A Megane E-Tech Electric exkluzív kialakítása teljesen sík padlóval szerelt. 209 mm lábtér hátul, 33 liternyi tárolóhely - a hosszú kialakítás és az új openR műszerfal sok helyet felszabadít.

Harman Kardon hangdizájn

Az új Harman Kardon audiorendszer kiváló hangzásával, a térhatást biztosító technológiával és a különböző hangzásvilágok (természetes, élő, klub vagy lounge) közötti választással a hangzás élménye minden érzékszervre kiterjed és intenzív utazási élményt biztosít.

Variálhatóság és tárolóhelyek

Indukciós töltő elöl, USB-C csatlakozó hátul, középső tárolózseb, 33 liternyi középső és oldalsó tárolóhely, illetve 440 literes csomagtartó. A Megane E-Tech Electric tökéletes utazási élményt biztosít minden utasának.

Élje át az elektromos vezetés élményét a Renault legújabb E-Tech Electric modelljében

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet