Motor és akkumulátor Új Renault MASTER Z.E.

MASTER Z.E. elektromos furgon

Az Új MASTER Z.E. motorja

MASTER Z.E. - elektromos motor

57 kW-os elektromos motor

Az Új MASTER Z.E. új, 57 kW-os motorja – amely egy 100%-ban Renault-fejlesztésű motor – az Új ZOE R75 motorjára hasonlít. A motort Franciaországban, a Renault cléoni üzemében gyártjuk - ebben az üzemben készülnek a Csoport jelentős hozzáadott értékkel rendelkező motorjai és sebességváltói.

 

Az autóban megtalálható számos technológia lehetővé teszi a mindennapos elektromos mobilitást: Zéró zajkibocsátás, zéró emisszió, de 100% hatékonyság, és 100% öröm. Az automata, fokozatmentes áttételű sebességváltónak köszönhetően az Új MASTER Z.E. dinamikus, egyenletes gyorsulással halad - teljes kényelmet biztosítva utasainak!

  Teljesítmény (kW/LE)
Nyomaték (Nm) Végsebesség (km/h)
Elektromos motor
57/76
225 100

Z.E. 33 akkumulátor

Az Új MASTER Z.E. Z.E. 33 akkumulátorának alapja egy jelentős innováció: az energiatartalom növelése további modulok nélkül.

 

Mérnökeink az akkumulátor továbbfejlesztésével sikeresen növelték az energiatárolási kapacitást, méghozzá a méret növelése nélkül.

MASTER Z.E. Z.E 33 akkumulátor

Új Renault MASTER Z.E. - részletek

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet