Motor és akkumulátor Új Renault MASTER Z.E.

MASTER Z.E. elektromos furgon

Az Új MASTER Z.E. motorja

  • MASTER Z.E. - elektromos motor

57 kW-os elektromos motor

Az Új MASTER Z.E. új, 57 kW-os motorja – amely egy 100%-ban Renault-fejlesztésű motor – az Új ZOE R75 motorjára hasonlít. A motort Franciaországban, a Renault cléoni üzemében gyártjuk - ebben az üzemben készülnek a Csoport jelentős hozzáadott értékkel rendelkező motorjai és sebességváltói.

 

Az autóban megtalálható számos technológia lehetővé teszi a mindennapos elektromos mobilitást: Zéró zajkibocsátás, zéró emisszió, de 100% hatékonyság, és 100% öröm. Az automata, fokozatmentes áttételű sebességváltónak köszönhetően az Új MASTER Z.E. dinamikus, egyenletes gyorsulással halad - teljes kényelmet biztosítva utasainak!

  Teljesítmény (kW/LE)
Nyomaték (Nm) Végsebesség (km/h)
Elektromos motor
57/76
225 100
  • MASTER Z.E. Z.E 33 akkumulátor

Z.E. 33 akkumulátor

Az Új MASTER Z.E. Z.E. 33 akkumulátorának alapja egy jelentős innováció: az energiatartalom növelése további modulok nélkül.

 

Mérnökeink az akkumulátor továbbfejlesztésével sikeresen növelték az energiatárolási kapacitást, méghozzá a méret növelése nélkül.

Új Renault MASTER Z.E. - részletek

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet