Felszereltségek Új Renault MASTER Z.E.

MASTER Z.E. elektromos furgon

Lépjen be az Új MASTER Z.E. világába!

Vezessen nyugodtan bármilyen körülmények között! Az Új MASTER Z.E. tökéletes választás a városi igényekhez.

Rögzítőgyűrűk - MASTER Z.E.

Rögzítőgyűrűk és fa padlózat

Ha az Új MASTER Z.E.-t választja, biztos lehet benne, hogy minden szállítást teljes nyugalommal végezhet majd el. A verzió függvényében 8-12 rögzítőgyűrű segítségével könnyedén rögzítheti rakományát. A fa padlózat csúszásgátló bevonattal is elérhető, így biztosítva a raktér védelmét.

hátsó ajtó - MASTER Z.E.

270°-ban nyitható hátsó ajtók

Az Új MASTER Z.E akár 270°-ban nyitható hátsó ajtaja bármely logisztikai platformmal kompatibilis. A beépített mágnesnek köszönhetően az ajtó könnyedén nyitott pozícióban marad. A leolvasztási funkciónak köszönhetően az autó láthatósága bármilyen körülmények között optimális marad.

Rakodási kapacitás - MASTER Z.E.

Hosszúság és rakodási kapacitás

Nagy méretű tárgyat szeretne szállítani? Nem probléma! Az Új MASTER Z.E. L3 egyterű furgon verziója akár 3,7 m (vagy 4 EUR-raklap) hasznos hosszúságot és akár 13 m³ hasznos térfogatot biztosít. A tágas raktér kialakítású padlókabin verzió esetén ez akár 20 m³ is lehet.

Tolatóradar és -kamera - MASTER Z.E.

Tolatóradar és -kamera

Szűkös parkolóhely? Többé nem probléma!

 

A tolatóradar a távolság csökkenésével sűrűsödő sípoló hangokkal figyelmeztet az Ön mögött található akadályokra. Ezt egészíti ki a hátsó kamera, ami megkönnyíti a manőverezést.

 

A belső visszapillantó tükrön, vagy a navigációs képernyőn megjelenő képek segítségével kiváló rálátása nyílik a hátsó területre.

MASTER Z.E. - Automata váltó

Automata váltó

A még nagyobb kényelem érdekében az Új MASTER Z.E.-t lendületes, mégis csendes automata váltóval szereltük fel.

Eső- és fényérzékelő - MASTER Z.E.

Eső- és fényérzékelő

Az intelligens érzékelőknek köszönhetően az Új MASTER Z.E. vezérli az autó fényszóróit, illetve szükség esetén az első ablaktörlőket is aktiválja. Mindent megteszünk a minél egyszerűbb vezetés érdekében!

Légzsákok - MASTER Z.E.

Utasvédelem

Első és oldalsó légzsákok, erőhatárolóval és előfeszítővel ellátott biztonsági övek… az Új MASTER Z.E. a piac legmodernebb és legkiválóbb biztonsági funkcióit kínálja.

Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESC) - MASTER Z.E.

ESC dinamikus menetstabilizátor

Vezessen nyugodtan bármilyen körülmények között! Az Új MASTER Z.E. szériafelszereltsége az új generációs dinamikus menetstabilizátor. Ez három technológiát ötvöz: kipörgésgátló (ASR), alulkormányzottság-ellenőrző és emelkedőn elindulást segítő rendszer.

Emelkedőn elindulást segítő rendszer - MASTER Z.E.

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

Az Új MASTER Z.E.-hez ugyancsak szériafelszereltségként járó emelkedőn elindulást segítő rendszerrel könnyedén elindulhat a meredekebb emelkedőkön is.

Multimédia

Dobja fel utazásait és navigáljon egyszerűen az R-LINK Evolution multimédia rendszer segítségével.

Multimédia rendszer - MASTER Z.E.

Telefonáljon könnyedén és teljes biztonságban az R-LINK Evolution segítségével! Álló helyzetben a nagy érintőképernyőn is tárcsázhat új számot vagy kikeresheti a felhívni kívánt személyeket. A maximális biztonság érdekében vezetés közben a beszédfelismerő funkcióval is telefonálhat. Elegendő kimondania a személy nevét, és a hívás már indul is. A szinkronizálás rendkívül egyszerű! Amikor beszáll az Új MASTER Z.E.-be, az R-LINK Evolution automatikusan frissíti a telefonkönyvet.

Multimédia rendszer - MASTER Z.E.

Az okostelefon tükrözésnek köszönhetően az Új MASTER Z.E. képernyőjén keresztül használhatja többek között a Waze alkalmazást, így Ön biztonságosabban, kényelmesebben vezethet!

Új Renault MASTER Z.E. - részletek

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet