Hatótávolság, akkumulátor és feltöltés

Renault ZOE - feltöltés
Renault ZOE - Akkumulátor

Z.E. 40 akkumulátor

A 41 kWh teljesítménnyel a ZOE majdnem 100-szor több energiát biztosít egy 12 V-os hagyományos akkumulátorhoz képest, illetve 5000-szer több energiát egy okostelefonhoz képest. Lehetővé teszi 300 km megtételét valós felhasználási körülmények között. Ez az autó alatt található, speciálisan védett alkatrész az autó legértékesebb eleme.

Számítsa ki a Renault ZOE hatótávolságát!

A valós hatótávolság számos tényezőtől függ:

Renault ZOE - sebesség

A sebesség

Ha gyorsan szeretne haladni, több energiára van szükség a nagy sebesség fenntartása érdekében.

Renault ZOE - vezetési stílus

A vezetési stílus

Használja ki a Z.E. technológiákat, mint például a lassítást vagy a regeneratív fékezést, amelyekkel optimalizálhatja a hatótávolságot.

Renault ZOE - terep

A terep

Amikor emelkedőn halad, az áramfogyasztás befolyásolja a hatótávolságot. Lejtőn lefelé gurulva, a rendszer visszanyeri az energiát.

Renault ZOE - időjárási viszonyok

Az időjárási viszonyok

A Z.E. akkumulátora nyáron átlagosan maximum 300 km-es, télen pedig 200 km-es hatótávolságot biztosít.

A Renault ZOE feltöltése

A Renault ZOE feltöltése otthon a Wallbox használatával

Otthon

Szerelje fel a 7 kW-os Wallbox* egységet, és töltse fel gyorsan ZOE autóját otthon. Az autó vásárlásakor kapott 3-as kábelhez csatlakoztatva a feltöltés 0-ról 80%-ra 5 óra 30 perc alatt fejeződik be.

 

* Az otthoni töltéshez használható Wallbox egységet egy hivatalos partnertől kell beszerezni. 

A Renault ZOE feltöltése munkahelyen

Munkahelyen

Egyre több vállalat telepít töltőállomásokat elektromos autóval rendelkező munkatársaik számára. Érdeklődjön munkahelyén!

Renault ZOE - töltőállomás

A nyilvános töltőállomások hálózata

Egyszerűen csatlakoztassa az Új Renault ZOE-t egy standard töltőállomáshoz: bevásárlóközpontok parkolói, Renault töltőállomások, közúti töltőállomások... Az autó az elérhető töltési teljesítménytől függően 6–9 óra alatt teljesen feltöltődik.

Töltés egyszerűen

Alt Image C29

A Caméléon™ töltőcsatlakozó és töltő

Sosem fog teljesen kifutni az energiából! Minden egyes Renault ZOE-t felszereltünk a szabadalmaztatott Caméléon TM töltővel, amelynek segítségével akár 120 km-es, valós hatótávolságra is feltöltheti
Bármilyen töltőegységgel kompatibilis kábelek. A Renault ZOE-hoz 2 kábelt is kap, amelyek segítségével bárhol feltöltheti az autót.

A Flexi töltő

A mindennapos használat során az akkumulátor soha nem merül le, illetve töltötsége nem csökken 0% közelére. A Flexi Charger használatával a Renault ZOE akkumulátorát 50%-ra töltheti fel 8–9 óra alatt – ehhez egy Green’up™ Access típusú csatlakozóhoz kell csatlakoztatnia.

Standard töltőkábel

Ezzel a Renault ZOE-hoz mellékelt kábellel a Wallbox típusú töltőegységgel, illetve a nyilvános töltőállomásokon is feltöltheti autóját. Akár 22 kW-os teljesítményt is bír.

Számítsa ki a ZOE feltöltési idejét!

Az akkumulátor, a motor és a töltési felszereltség függvényében.

Növelje meg a hatótávolságot!

Az egyszerűen használható, innovatív technológiákkal felszerelt ZOE minden lehetőséget megad arra, hogy a hatótávolságot optimalizálni tudja.

Gazdaságos vezetés az R-LINK használatával

Gazdaságos vezetés az R-LINK használatával

Legyen szó akár az üzemanyag-megtakarításról, akár az elektromos autó hatótávolságának megnöveléséről, a gazdaságos vezetés olyan művészet, amely sok előnyt fog nyújtani Önnek. A használat megkönnyítésére a Renault kifejlesztette a Driving Eco2 alkalmazást, amelyet az R-LINK és az R&GO felületén talál meg. Így működik.

ECO üzemmód

ECO üzemmód

Az ECO üzemmód funkció optimalizálja az energiafogyasztást. Ez a mód a jármű egyes, a fogyasztással kapcsolatos elemeit (fűtés, hűtés, irányításvezérlés...), illetve a vezetés egyes műveleteit vezérli.

Az utastér előzetes kialakítása

Az utastér előzetes kialakítása

Nagyobb hatótávolságot érhet el, ha előre beállítja az értékeket. Ha az autó csatlakoztatva van, lehetősége van előre beállítani az utastér hőmérsékletét a műszerfali számítógépen vagy okostelefonon keresztül. Az indulás előtt 30 perccel az autó belső tere felmelegszik vagy lehűl, hogy kellemes hőmérséklet (20-21°C) fogadja utasait.

Renault ZOE – részletek

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából. | Cookie-k beállítása|tudjon meg többet