Felszereltség Renault KANGOO Z.E.

Renault KANGOO Z.E. elölnézet

Lépjen be a Renault KANGOO Z.E. világába

Nem kell lemondania a Renault KANGOO egyetlen előnyéről sem az elektromos autózás választásával. A teljes mértékben variálható kishaszonjármű akár 4,6 m³ térfogatú rakodóteret biztosít, és akár 650 kg tömegű hasznos rakodótömeget.

Renault KANGOO Z.E. Belső kialakítás

Lehajtható támlájú utasülés

Hajtsa le az utasülést, és forgassa el a rácsos válaszfalat a még
több rakodóhelyért. Ezen kívül 2,5 m-es rakodóhosszt biztosít a KANGOO Z.E., és 2,89 m-es rakodóhosszt a KANGOO Z.E. Maxi.

Renault KANGOO Z.E. Ajtók

Csúsztatható oldalajtó

A KANGOO Z.E. rakodóterének aljához könnyedén hozzáférhet. A csúsztatható oldalajtóknak köszönhetően pillanatok alatt behelyezheti vagy lerakodhatja a rakományt vagy a termékeket. Ha ezt még egyszerűbben szeretné elvégezni, kérjen autójához 2 csúsztatható oldalajtót.

Zsiráftető

A 47 cm x 1 m-es, nagy méretű zsiráftetőnek köszönhetően függőleges irányban is szállíthatja a nagy méretű tárgyakat, ezzel is optimalizálva a rakodóteret.

KANGOO Z.E. - tárolóhelyek

Tárolóhelyek az utastérben

A műszerfalon egy könnyedén hozzáférhető tárolóhelyen elhelyezheti az A4-es jegyzettömböket, illetve a kisebb tárgyakat. Laptopja pedig elfér a hatalmas, 15 literes kesztyűtartóban. A szélvédő fölötti széles rakodópolc is tovább gyarapítja az utaskabinban rendelkezésre álló rakodóhelyek számát,  továbbá a középső könyöktámasz is képes akár egy 1,5 literes palack tárolására is.

Renault KANGOO Z.E. Belső kialakítás

Sebességszabályozó és -korlátozó

Hosszú útra indul az autópályán? Állítsa be az állandó vagy a maximális sebességet, és utazzon teljes nyugalomban!

Renault KANGOO Z.E. Tolatókamera

Tolatókamera

A belső visszapillantó tükrön, vagy a navigációs képernyőn megjelenő képek segítségével kiváló rálátása nyílik a hátsó területre.

Renault KANGOO Z.E. Tolatóradar

Tolatóradar

A tolatóradar a távolság csökkenésével sűrűsödő sípoló hangokkal figyelmeztet az Ön mögött található akadályokra.

Automata váltó

A kényelmes vezetésért a KANGOO Z.E. automata sebességváltóval lett felszerelve. Kellemes, egyenletes és halk vezetés - sose volt még ennyire nyugodt vezetési élményben része.

Renault KANGOO Z.E. Eső- és fényérzékelő

Eső- és fényérzékelő

Az intelligens érzékelőknek köszönhetően a KANGOO Z.E. vezérli az autó fényszóróit, illetve szükség esetén az első ablaktörlőket is aktiválja. 

Renault KANGOO Z.E. - belső kialakítás

Rakodópolc

A szélvédő fölötti széles rakodópolc
praktikus rakodóhelyként funkcionál. 

Renault KANGOO Z.E. Belső kialakítás

Utasvédelem

Első és hátsó légzsákok, erőhatárolóval és előfeszítővel ellátott első biztonsági övek, a rögzített első ülésekhez tartozó alácsúszás-gátló rendszer... a KANGOO Z.E. a legmodernebb és a piacon elérhető leghatékonyabb biztonsági felszereltséggel van ellátva. 

Renault KANGOO Z.E. ESC dinamikus menetstabilizátor

ESC dinamikus menetstabilizátor

A KANGOO Z.E. szériához tartozó új generációs dinamikus menetstabilizátor 3 technológiát ötvöz magában: kipörgésgátló (ASR), alulkormányzottság-ellenőrző és emelkedőn elindulást segítő rendszer. 

Renault KANGOO Z.E. Emelkedőn elindulást segítő rendszer

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

A KANGOO Z.E. szériához tartozóemelkedőn elindulást segítő rendszerrel nyugodtan elindulhat a meredekebb lejtőkön is.

KANGOO Z.E. - multimédia

Telefon

Az R-LINK Evolution rendszernek köszönhetően rendkívül egyszerűen telefonálhat! Megállás után az érintőképernyő segítségével keresse ki telefonkönyvéből vagy adja meg azt a számot, amelyet fel szeretne hívni. A maximális biztonság érdekében vezetés közben a beszédfelismerő funkcióval is telefonálhat. Elegendő kimondania a személy nevét, és a hívás már indul is. 

KANGOO Z.E. - navigációs képernyő

Navigáció

A segítségére lesz a TomTom online navigáció, és annak számos LIVE szolgáltatása - például a TomTom Traffic, ami a legkiválóbb valós idejű forgalmi alkalmazás.

A Z.E. Trip, amely a Renault R-LINK rendszeren keresztül érhető el, valós időben jeleníti meg az Ön vagy a célállomás közelében lévő töltőállomásokat, valamint ezek elérhetőségét. Továbbá megtekintheti a töltőállomások elérhetőségét valós időben.

Renault KANGOO Z.E. rádió

Bluetooth-os rádió, USB és kihangosított telefonálás

Válasszon az okostelefonján tárolt zeneszámok közül, és telefonáljon kihangosítva.
A KANGOO Z.E. választékának összes rádiója lehetővé teszi a mobiltelefon csatlakoztatását USB-n vagy Bluetooth®-on keresztül.

A Renault KANGOO Z.E. részletesen

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából. | Cookie-k beállítása|tudjon meg többet