A Renault elektromos autó választéka

A teljesen elektromos Z.E. járművektől kezdve, a hibrid E-TECH technológián át egészen az E-TECH Plug-in Hybrid járművekig, Ön is könnyedén megtalálhatja a saját igényeinek legmegfelelőbb motorváltozatot!

A teljes elektromos és hibrid motorválaszték

Elektromos, hibrid és plug-in hibrid technológiáinknak köszönhetően még sosem volt ennyire egyszerű a környezetkímélő közlekedés. 

100% elektromos: ZOE, Z.E.

100% elektromos: ZOE, Z.E.

Elektromos technológiánk a több évtizedes szakértelmünk gyümölcse, amely rendkívül nagy hatótávolságot és kiváló vezetési élményt biztosít Önnek. Közlekedjen az utakon zaj és kibocsátás nélkül, gazdaságosan! Ezt garantálják az európai piacon is vezető elektromos járműveink

Ismerje meg az elektromos technológiáinkat!

E-TECH Plug-in Hybrid: tölthető autók

E-TECH Plug-in Hybrid: tölthető autók

Közlekedjen a mindennapok során 100%-ig elektromos üzemmódban, a hosszabb utakra pedig induljon el kiterjesztett hatótávval az E-TECH Hybrid kombinált üzemmódjában!

Ismerje meg az E-TECH Plug-in Hybrid motorokat!

E-TECH Hybrid: töltést nem igénylő autók

E-TECH Hybrid: töltést nem igénylő autók

Használja ki az elektromos technológia előnyeit: gyors reakciók és könnyű gyorsítás, gazdaságos üzemanyag-fogyasztás és alacsonyabb CO2-kibocsátás... Fedezze fel újra a vezetés örömét a töltést nem igénylő hibrid technológiánkon keresztül! 

Ismerje meg az E-TECH Hybrid technológiát!
 A Renault elektromos autó választéka

Tegye magát próbára! - Renault E-TECH Live Test

Miért éri meg hibrid autót venni? Mennyi lesz a megtakarítása a mindennapokban, mennyivel lesz kevesebb a károsanyag-kibocsátása? Amennyiben hasonló kérdések merülnek fel, tapasztalja meg egy különleges hibrid tesztvezetés közben, ahol a gyári adatok mellett első kézből, a menetpróbán fog válaszokat kapni a Renault E-TECH Hybrid modellek fogyasztásával kapcsolatban. Vajon ki lesz az ország legtakarékosabb sofőrje?

KÉSZEN ÁLLOK!
Alt Image C29

Töltési megoldások elektromos- vagy plug-in hibrid meghajtású Renault autójához

Töltési megoldásainkat úgy fejlesztettük ki, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Töltőcsomag ajánlataink célja, hogy megbízható és hatékony megoldást találjon az otthon történő elektromos- vagy plug-in hibrid autó töltésre. Tekintse meg ajánlatainkat és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt.

ÉRDEKEL A KÍNÁLAT

Fedezze fel a hibrid és teljesen elektromos modelljeinket!

Elektromos autók: ZOE, Z.E

Elektromos autók: ZOE, Kangoo Z.E., Master Z.E.

Megnézem
E-TECH Hybrid és Plug-in Hybrid modellek: CAPTUR és CLIO

E-TECH Hybrid és Plug-in Hybrid modellek

Megnézem
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet