A Renault elektromos autó választéka

A teljesen elektromos Z.E. járművektől kezdve, a hibrid E-Tech technológián át egészen az E-Tech plug-in hybrid járművekig, Ön is könnyedén megtalálhatja a saját igényeinek legmegfelelőbb motorváltozatot!

A teljes elektromos és hibrid motorválaszték

Elektromos, hibrid és plug-in hibrid technológiáinknak köszönhetően még sosem volt ennyire egyszerű a környezetkímélő közlekedés. 

100% elektromos: Zoe

100% elektromos autók: ZOE, Z.E.

Elektromos technológiánk a több évtizedes szakértelmünk gyümölcse, amely rendkívül nagy hatótávolságot és kiváló vezetési élményt biztosít Önnek. Közlekedjen az utakon zaj és kibocsátás nélkül, gazdaságosan! Ezt garantálják az európai piacon is vezető elektromos járműveink

megismerem az elektromos technológiát!

E-Tech plug-in hybrid: tölthető autók

E-TECH Plug-in Hybrid - tölthető autók: CAPTUR, MEGANE Grandtour

Közlekedjen a mindennapok során 100%-ig elektromos üzemmódban, a hosszabb utakra pedig induljon el kiterjesztett hatótávval az E-Tech hybrid kombinált üzemmódjában!

megismerem az E-Tech plug-in hybrid technológiát!

E-Tech Hybrid: töltést nem igénylő autók

E-TECH Hybrid - töltést nem igénylő autók: CLIO

Használja ki az elektromos technológia előnyeit: gyors reakciók és könnyű gyorsítás, gazdaságos üzemanyag-fogyasztás és alacsonyabb CO2-kibocsátás... Fedezze fel újra a vezetés örömét a töltést nem igénylő hibrid technológiánkon keresztül! 

megismerem az E-Tech Hybrid technológiát!
Alt Image C29

Töltési megoldások elektromos- vagy plug-in hibrid meghajtású Renault autójához

Töltési megoldásainkat úgy fejlesztettük ki, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Töltőcsomag ajánlataink célja, hogy megbízható és hatékony megoldást találjon az otthon történő elektromos- vagy plug-in hibrid autó töltésre. Tekintse meg ajánlatainkat és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt.

Fedezze fel a hibrid és teljesen elektromos modelljeinket!

Elektromos autók: ZOE, Z.E

Elektromos autók: Zoe, Kangoo E-Tech Electric., Master E-Tech Electric

megnézem
E-TECH Hybrid és Plug-in Hybrid modellek: CAPTUR és CLIO

E-Tech Hybrid és Plug-in Hybrid modellek

megnézem
gama osobowe

Fedezze fel személyautó kínálatunkat

fedezze fel

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet