A plug-in hibrid autók vezetési élménye

Az elektromos motorral felszerelt, plug-in hibrid autók igazán kiváló vezetési élményt biztosítanak. Ezen ígéretnél csak a saját élmények mesélhetnek többet: érdemes kipróbálni!

Mennyiben más a hibrid és a plug-in hibrid autó vezetési élménye?

A Plug-in hibrid autó vezetési élménye

A vezetési élmény ugyanolyan, mint egy elektromos autó esetében!

Az E-TECH technológia a hibrid és a plug-in hibrid autók esetében csak az autóban található akkumulátor méretében tér el. A tölthető hibrid autók 9,8 kWh, míg a hibrid autók 1,2 kWh teljesítményű akkumulátorral rendelkeznek. 


 
A plug-in hibrid autó nagyobb kapacitású akkumulátora több energiát tud elraktározni, így nagyobb hatótávolságot biztosít a 100%-ig elektromos vezetéshez.  

A tölthető hibrid jármű képes nagy távolságokat is megtenni?

Még nagyobb hatótáv

A plug-in hibrid járművek nagyobb távolságok megtételére is képesek.


Ennek oka az E-TECH technológia, amelyben a 2 elektromos motort egy akkumulátor és egy benzinmotor egészíti ki.

 

A plug-in hibrid járművek 9,8 kWh teljesítményű akkumulátora a hibrid autók 1,2 kWh teljesítményű akkumulátoránál nagyobb kapacitású, így sokkal több elektromos energia felhasználására nyújt lehetőséget. Az E-TECH Plug-in Hybrid esetén akár 135 km/h sebességgel is közlekedhet teljesen elektromos módban, illetve körülbelül 65 km-en keresztül utazhat csak az elektromos motorokat használva a városon belül! (WLTP mérés szerinti adat).

A tölthető hibrid autók hatótávolsága

A plug-in hibrid jármű benzin nélkül is működik?

Bár az autó elindulásáért az elektromos motor felel, a plug-in hibrid hajtáslánc nem képes működni benzin nélkül. A jármű megfelelő működéséhez a belsőégésű motornak szüksége van az üzemanyagra.

Milyen hajtásképletek közül lehet választani a tölthető hibrid jármű esetében?

A tölthető hibrid járművek esetében 2 típusú hajtásképlet közül lehet választani: a 2 elektromos motornak, a belsőégésű motornak és az elektromos akkumulátornak köszönhetően vezethet teljesen elektromos, illetve hibrid üzemmódban is.

 

Az autó indulása minden esetben elektromosan történik, majd a jármű a forgalmi körülményeknek megfelelően vált át hibrid üzemmódba. A váltókapcsolónak köszönhetően Ön bármikor dönthet úgy, hogy átvált a másik üzemmódba.

 

A plug-in hibrid autó vezetése egyenletesebb?

Az E-TECH mögött a Renault elektromos autók terén szerzett szakértelme áll, a technológiát a vállalat fejlesztette ki és ő is szabadalmaztatta.
Az , 1,6 literes szívómotort 2 elektromos motor, illetve egy innovatív, több üzemmóddal rendelkező, kuplung nélküli váltó egészíti ki.
Ennek a kialakításnak a célja a sebességváltás megkönnyítése és optimalizálása, amely kiválóbb energiafelhasználást és zökkenőmentesebb vezetési élményt biztosít.

Ismerje meg az E-TECH technológiát!

voiture hybride rechargeable renault
 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

 • SubPrefooter Icon

  Könnyítse meg mindennapjaita MY Renault-val!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet