E-TECH Electric vezetési élmény

Tájékozódj bővebben az elektromos autó vezetésével kapcsolatban. Stílus, dinamizmus és újszerűség, mindezt zaj és rezonancia nélkül!

Milyen egy elektromos autót vezetni?

Az elektromos autó vezetése

Az elektromos autó kényelme

A Renault elektromos autók automata sebességváltóval és elektromotorral vannak felszerelve, amelyek optimális, kiemelkedő nyomatékot biztosítanak az indulás során, így a sofőr a sebességváltás helyett teljes mértékben az útra koncentrálhat.

A robbanómotorokkal ellentétben egyáltalán nem tapasztalható  rezgés vagy zaj, így teljes a kényelem a sofőr és az utasok számára is.

kipróbálom a Zoe-t

Milyen az elektromos autók teljesítménye?

Az elektromos autó dinamikája

Páratlan dinamizmus

Az elektromos autókat úgy alakítottuk ki, hogy nagyszerű dinamikát biztosítsanak. Az automata sebességváltó elvégzi a sofőr helyett a sebességváltást, az elektromos motor gyorsabb forgása pedig markáns gyorsulást biztosít.

Hol közlekedhetek elektromos autóval?

Az elektromos autó a városon kívül

A hatótávolságot optimalizáló technológiák megkönnyítik a tervezést a városon túl is. Az autó hatótávolságát befolyásoló tényezőkre, például az emelkedőkre és a vezetési stílusra mindig oda kell figyelni, ugyanakkor autóinkat úgy terveztük meg, hogy bármilyen körülmények között képesek legyenek optimálisan működni.

Elektromos autó a városban

Fedezd fel újra a várost az elektromos autók mozgékonyságán keresztül. Ezzel a járművel bármilyen közlekedési zónában, bármilyen körülmények között közlekedhetsz, Magyarországon pedig ingyenesen parkolhatsz közterületen. Az elektromos technológia lehetővé teszi, hogy zaj, kellemetlen gázok és rezgés generálása nélkül barangolhass a városokban, mindeközben pedig kivételes dinamizmust élvezhetsz az indulás és a sebességváltás során.

Elektromos autó egy hosszú utazás alkalmával

Tervezd meg előre a hosszabb utakat. Az elektromos autók hatótávolsága a modell és a közlekedési körülmények függvényében változhat, ezért fontos, hogy még indulás előtt tájékozódj a feltöltési lehetőségekről, és ez alapján tervezd meg utazásod.

Az energiát újrahasznosító technológia segítségével folyamatosan a rendelkezésedre fog állni némi tartalék. Ha az út során fel szeretnéd tölteni az autót, tarts pihenőt és használd az út közben található töltőállomásokat!

Ismerd meg azE-TECH Electric technológiát!

Technologia elektryczna Renault

Az elektromos motorokkal kapcsolatos összes kérdés

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet