A Renault E-TECH Electric elektromos modellek vásárlásával kapcsolatos információk

Kibocsátási adatok, karbantartási költségek, garanciális kérdések, hatótávolsággal kapcsolatos információk - tájékozódj az E-TECH Electric jármű vásárlásáról

Miért érdemes Renault elektromos autót vásárolni?

A Renault elektromos modelljei

A híres E-Tech Electric technológia

A Renault elektromos járművei olyan környezetkímélő megoldást biztosítanak, amely egyben rendkívül gazdaságos is.


A 0 kibocsátás mellett a Renault elektromos modelljei zajtalanul és kellemetlen szagok nélkül közlekednek. Ezekkel a járművekkel gondtalanul vezethetsz, hiszen a modelltől függően akár 395 km WLTP szerinti valós hatótávolságra is képesek.

Az E-Tech Electric modellválasztéka olyan elektromos mobilitást biztosít, amely a kiváló vezetési élmény mellett nem bocsát ki se CO2-t, se szénhidrogéneket, se szennyező részecskéke

kipróbálom a Zoe-t

Milyen előnyöket rejt az elektromos autó karbantartása?

Az elektromos autó karbantartása

Alacsonyabb karbantartási költségek

Ugyanolyan karbantartási szerződéseink vannak a belsőégésű motorral felszerelt és az elektromos autókra vonatkozóan is.

Ugyanakkor az elektromos autók karbantartása egyszerűbb feladat. A belsőégésű motorral felszerelt autók motorolaját például rendszeresen cserélni kell a megfelelő kenés és a motorblokk megfelelő hűtése érdekében.

Az elektromos autóban nincs szükség olajcserére. A fékbetétek, -tárcsák és -dobok élettartama pedig jelentősen hosszabb, mint egy hagyományos belsőégésű motoros autó esetében.

A Renault E-TECH Electric szerződéseivel kapcsolatos kérdések

A NEDC-től a WLTP-ig: Mit jelent a gyári hatótávolság?

gyári hatótávolság

Számos kötelező teszt

Ezek a szabvány mérések egységes menetciklusok (időtartam, sebesség, felszereltség, hőmérséklet stb.) alapján álapítják meg az elektromos járművek hatótávolságát és fogyasztását. 

 

2017 szeptembere előtt az Új Európai Menetciklus, azaz a NEDC (New European Driving Cycle) volt érvényben. Ezt mára felváltotta a WLTP szabvány.

 

A NEDC-nél pontosabb értékeket mutató szabvány eredményei sokkal közelebb állnak a mindennapos használat során észlelt eredményekhez. A WLTP a számításhoz figyelembe veszi a jármű típusát, felszereltségét és a választott opciókat. 

 

Gyakorlati szempontból ez azt jelenti, hogy a katalógusokban látható fogyasztási értékek már rendkívül közel állnak a valósághoz, így könnyű tervezni!

Ismerd meg az E-TECH Electric technológiát!

Technologia elektryczna Renault

Az elektromos motorokkal kapcsolatos összes kérdés

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet