Renault TALISMAN

Kifinomult eleganciájával, dinamikus vonalvezetésével, krómozott elemeivel, határozott és modern megjelenésével a Renault TALISMAN rögtön kitűnik a tömegből.

Ha Ön is egy elegáns, megbízható útitársra vágyik, akkor válassza a Renault exkluzív modelljét egyedi VIP orvosi kedvezménnyel és Service Pack karbantartási csomaggal!

Száz szónál is többet ér a személyes tapasztalat,

jöjjön el hát egy tetszése szerinti márkakereskedésbe és próbálja ki!

 

Márkakereskedő keresése

Az összes magyarországi márkakereskedés: %number%

Szolgáltatások

 A jelen kérdőív kitöltésével hozzájárulok, hogy a Renault Hungária Kft. valamint a Renault SAS és partnerhálózata (továbbiakban Renault) az itt feltüntetett adataimat az adatbázisában rögzítse, és azokat ellenszolgáltatás nélkül termékek-, és szolgáltatások ajánlása, ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja. Hozzájárulok továbbá, hogy a Renault az adatokat harmadik személy segítségével is feldolgoztassa, és jogosult azokat harmadik személyek felé továbbítani. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható, az alábbi címen: Renault Hungária Kft.: 1388 Budapest, pf. 73, vagy személyazonosság igazolása mellett az ugyfel.kapcsolat@renault.hu emailcímen.* 

Az ajánlat 2017.03.01-től érvényes visszavonásig, bármilyen választott Renault személyautóra – kivéve a TRAFIC Combi és egyes SCENIC verziókat – maximum két autó vásárlása erejéig. A Service Pack a gyártó által előírt kötelező karbantartásokat tartalmazza. A csomag pontos tartalmáról és a további részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben. Renault TALISMAN vegyes fogyasztás: 3,6-5,6 l/100 km; CO2-kibocsátás: 95-127 g/km NEDC-ciklus szerint. A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok által előírt mérések eredményei. A képen látható autó illusztráció.