Belépés

Csatlakozzon a MY Renault klubhoz!

Kiválaszt
Jelszavának min. 8 karakterből kell állnia, és tartalmaznia kell legalább egy kisbetűt, egy nagybetűt és egy számjegyet.
A Renault által gyűjtött személyes adatokat kizárólag az Önnel történő kapcsolattartáshoz használjuk fel, így az Ön kérdéseinek megválaszolására, megkeresésekre, tájékoztatásokra, kapcsolattartási felületek (mint pl. MY Renault vagy MY Dacia) létrehozatalára és használatára, az Önt valószínűleg érdeklő kereskedelmi ajánlatok megtételére, vagy az ügyfél vagy lehetséges ügyfél adatokat tartalmazó adatbázisunk frissítésére és pontosítására abból a célból, hogy az adatok naprakészek és pontosak maradjanak.

A személyes adatokat a fentiek elérése érdekében továbbíthatjuk a RENAULT leányvállalatoknak és a kereskedelmi hálózatnak, valamint a RENAULT alvállalkozóinak, amelyekkel titoktartási megállapodás áll fenn az Európai Unión belül és kívül. A Felhasználó rendelkezik azzal a jogosultsággal, hogy az adataihoz hozzáférjen, azokat kijavítsa, valamint tiltakozzon az adatkezelés ellen a Renault Hungária Kft (székhely: 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100., ügyfélszolgálati telefonszám és e-mailcím: 06-80-101-2011, ugyfel.kapcsolat@renault.hu) ügyfélszolgálatánál.

  1. MY Renault