Fontos multimédia rendszer szoftverfrissítés

Kérjük mindenképpen ellenőrizze, hogy autója/autói multimédia rendszerének/rendszereinek szüksége van-e frissítésre. Ellenőrzöm

Belépés

Csatlakozzon a MY Renault klubhoz!

Kiválaszt
Jelszavának min. 8 karakterből kell állnia, és tartalmaznia kell legalább egy kisbetűt, egy nagybetűt és egy számjegyet.
Tájékoztatjuk, hogy az itt megadott személyes adatait a Renault Hungária Kft. és a márkakereskedői hálózatának tagjai közös adatkezelőkként, az Ön kérésére, a MYRenault fiókjának létrehozására, kapcsolattartásra, a kérdéseinek megválaszolására és az Ön gépjárművével kapcsolatos tájékoztatására használják. Személyes adatainak megadása nélkül a fiókját nem tudjuk létrehozni, így azok közlése az Ön MyRenault fiókjának beállítása érdekében feltétlenül szükséges. Tájékoztatjuk, hogy az itt megadott személyes adatait [*] adatfeldolgozó részére továbbíthatjuk.

Személyes adatainak kezelésével kapcsolatban az Önt megillető jogokról és az adatkezeléssel kapcsolatos kiegészítő információkról a https://www.renault.hu/adatvedelmi-szabalyzat.html oldalon tájékozódhat. A Renault Hungária Kft. adatvédelmi tisztviselője a dpo.hungary@renault.hu címen érhető el. 

  1. MY Renault