• A versenyzés szenvedélye

    A versenyzés mindent átható szellemisége hívta életre a CLIO R.S. modellt, amely nagy teljesítményével és dögös külsejével mindig a pole pozíciót foglalja el. Rendkívül gazdag felszereltségének köszönhetően a Renault CLIO R.S. számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Lépjen be a sportos dinamizmus és a különleges vezetési élmények világába!

  • A versenyzés szenvedélye

  • A versenyzés szenvedélye

  • A szenvedély dimenziót vált.

    Dinamikus megjelenés, Alcantara® ülések, váltófülek, sport pedálok, R.S. Drive: az új Renault MEGANE GT fedélzetén minden a lélegzetelállító vezetési élményt támogatja. A 4Control® négykerék-kormányzás kivételes fürgeséggel és lenyűgöző reakcióképességgel bír. A többi már a Renault Sport futómű dolga: akár ívek, fordulók, vagy hajtűkanyarok, az úttartás pontos, a rugalmasság szenzációs!

A RENAULT magyarországi honlapján szereplő adatok, információk, illusztrációk és képek a különböző országokban működő RENAULT honlapokon történő általános felhasználásra készültek, így nem tekinthetők a RENAULT termékek vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak.

A RENAULT mindent megtesz az ésszerűség határain belül a honlap tartalmának pontossága érdekében. Azonban kizárunk minden felelősséget a honlapon található adatok pontatlanságából eredő kártérítési jellegű igényekért. Ilyen pontatlanságot okozhatnak például a termékspecifikációval, a kiegészítő termékekkel kapcsolatos változások, bizonyos termékek külön árért vagy csak egyes országokban való elérhetősége. 

Az RENAULT fenntartja a jogot, hogy termékei specifikációját és árait bármikor, külön értesítés nélkül megválassza. A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a RENAULT Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.