Új TWINGO

Elvisz bárhová, mindenhová

Hátsó motor?

Egy koncepció, számtalan előny

Élvezd ki a Twingo kiváló kezelhetőségét!
Használd ki a páratlan tágasságot!
Használd ki az egyedülálló variálhatóság előnyeit!
Fedezd fel a hátsó motornak köszönhető innovatív kialakítást!
De akkor mi van elöl?

Fedezd fel a Renault TWINGO Edition One széria adottságait!

Limitált széria

Tapasztald meg a dinamikus és szórakoztató vezetési élményt! A Renault TWINGO Edition One szériával kívül és belül is kifejezheted stílusodat.

Éljen a teljesítmény!

Különleges vezetési élményre vágysz? A motorsportokban is alkalmazott technológiák inspirálta Energy TCe 90 motor által hajtott Renault TWINGO Edition One modellek sportos vezetési élményt biztosítanak!

Add át magad a vezetés élményének!

A vörös díszítések, a szövet-bőr kárpit, az alumínium pedálok és a szintén alumínium váltógomb még sportosabbá varázsolják az autót. Emellett élvezheted az R-Link Evolution multimédia rendszer, valamint a tolatókamera nyújtotta előnyöket. 

Fejezd ki stílusodat!

A 16"-os csillogó Juvaquatre könnyűfém felnik, valamint az exkluzív dekorcsíkok igazán sportos külsőt kölcsönöznek a szériának.

A RENAULT magyarországi honlapján szereplő adatok, információk, illusztrációk és képek a különböző országokban működő RENAULT honlapokon történő általános felhasználásra készültek, így nem tekinthetők a RENAULT termékek vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak.

A RENAULT mindent megtesz az ésszerűség határain belül a honlap tartalmának pontossága érdekében. Azonban kizárunk minden felelősséget a holnapon található adatok pontatlanságából eredő kártérítési jellegű igényekért. Ilyen pontatlanságot okozhatnak például a termékspecifikációval, a kiegészítő termékekkel kapcsolatos változások, bizonyos termékek külön árért vagy csak egyes országokban való elérhetősége. 

Az RENAULT fenntartja a jogot, hogy termékei specifikációját és árait bármikor, külön értesítés nélkül megválassza. A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a RENAULT Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.