SCÉNIC

Magasra teszi a mércét

Renault SCENIC Limited

Verzió

Válassza mindenből a legjobbat! Kiemelkedően gazdag felszereltségével és elegáns külsejével a Renault SCENIC Limited bárkit elcsábít.

Érzéki és csábító dizájn

Tűnjön ki a tömegből!
Ami a kinézetet illeti, a Renault SCENIC Limited rendkívül impozáns látványt nyújt a 16"-os felniknek és a LED nappali menetfénynek köszönhetően. A sötétített ablakok és a csillogó fekete visszapillantó tükrök kiválóan harmonizálnak az autó fényezésével. Az elegáns megjelenést a „Limited” gravírozású ajtóküszöbök és a krómozott logó is fokozza.

Fedezze fel a gazdag felszereltséget!

Válassza a kényelmet és a biztonságot!
Az alapfelszereltség részét képező bőrkormánynak, az automata klímának, valamint az eső- és fényérzékelőnek köszönhetően a Renault SCENIC Limited modellek biztosítják az optimális kényelmet vezetés közben is.
A biztonságról sem feledkeztünk meg, hiszen a dinamikus menetstabilizátor (ESC) és a vészfékrásegítő (AFU) gondoskodik az autóban ülők épségéről.

Válassza ki a kívánt motort!

Benzines vagy dízeles erőforrás, teljesítmény, 6 sebességes manuális vagy duplakuplungos automata sebességváltó: csakis az ön választásán múlik. A limitált szériás Renault SCENIC Limited modellekhez választható erős, ugyanakkor gazdaságos erőforrások által produkált gyorsulási és fogyasztási értékek magukért beszélnek.

Renault SCENIC Bose® verzió

Verzió

Legyen minden út egyben egy felejthetetlen zenei élmény is! Annak érdekében, hogy kiváló utazási élményt biztosítsunk, a Renault már 2008 óta szorosan együttműködik a Bose® mérnökeivel egy kiváló és innovatív autós hangrendszer kifejlesztésének céljából.

Bose® – A tökéletes hangminőség titka

Élő koncertekhez hasonlatos zenei élmény a Renault SCENIC volánja mögött ülve? A Bose® és a Renault fejlesztésével ez is lehetséges! Az autóban található audiorendszer 9 hangszórót, egy mélysugárzót és egy digitális erősítőt tartalmaz, így képes megközelíteni az élő zene érzelmi hatásait.

Az autó, amely körül mindig vibrál a levegő...

Engedje, hogy a Bose® verziójú Renault SCENIC elvarázsolja megjelenésével! A csillogó 17"-os alumínium felnik és a fényes, fekete külső visszapillantó tükrök tovább fokozzák az autó elegáns megjelenését. Az autóra jellemző diszkrét és kifinomult dizájnt pedig az első sárvédőkön megtalálható Bose embléma teszi teljessé.

Gyönyörködtető utastér

Teflon® felületkezelt üléskárpit, bőr borítású kormánykerék és sebességváltó, mindez elegáns szürke varrással díszítve. Csillogó fekete elemek a műszerfalon: az autórádió környezetében és a légbeömlőkön. Gravírozott Bose® embléma minden ajtóküszöbön. Az elegáns utastér hívogató és csábító!

 

A RENAULT magyarországi honlapján szereplő adatok, információk, illusztrációk és képek a különböző országokban működő RENAULT honlapokon történő általános felhasználásra készültek, így nem tekinthetők a RENAULT termékek vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak.

A RENAULT mindent megtesz az ésszerűség határain belül a honlap tartalmának pontossága érdekében. Azonban kizárunk minden felelősséget a holnapon található adatok pontatlanságából eredő kártérítési jellegű igényekért. Ilyen pontatlanságot okozhatnak például a termékspecifikációval, a kiegészítő termékekkel kapcsolatos változások, bizonyos termékek külön árért vagy csak egyes országokban való elérhetősége.

Az RENAULT fenntartja a jogot, hogy termékei specifikációját és árait bármikor, külön értesítés nélkül megválassza. A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a RENAULT Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.