Mégane Coupé

Kifejező személyiségFedezze fel a Renault Sport génjeit!

Az autózás tiszta öröme – tapasztalja meg ön is! A 275 LE / 201 kW teljesítmény és 360 Nm nyomaték leadására képes erőforrásának köszönhetően a Renault MEGANE R.S. 275 Trophy-R koncentráltan adagolja önnek a sportos vezetés élményét. Fedezze fel 2 üléses kialakítását, lítium-ion-akkumulátorát*, nagyteljesítményű, kétkomponensű fékeit*, titán Akrapovic kipufogórendszerét... A pálya csak önre vár!

* Ezek a tartozékok kizárólag a MEGANE R.S. 275 Trophy-R modellekkel rendelkező ügyfeleink számára érhetők el (További információkért látogasson el a www.renaultsport.com weboldalra).

Az új célunk: a rekord teljesítményű autó

A Renault MEGANE R.S. 275 Trophy-R verzióval mérnökeink egy új célt alkottak meg: a rekord teljesítményre képes autó koncepcióját. Optimális kezelhetőség, még sportosabb hangzás, 10 lóerővel nagyobb teljesítmény és 101 kg-mal kisebb tömeg a 19"-os felnikkel és Cup futóművel szerelt Renault MEGANE R.S. 265 modellhez képest... Az eredmény: 7'54"36-os rekord köridő a Nürburgring versenypályán. A limitált szériás Trophy-R tökéletes megtestesítője a Renault Sport hagyományainak, amely mérnökeink több évtizedes tapasztalatán és kiemelkedő szakértelmén alapul.

Közös szenvedélyen osztozunk

Fedezze fel (újra) a sportautók világát! A szakértő mérnökeink által tervezett erős, mégis mindenki számára elérhető sportos autóink vonzerejének ön sem fog tudni ellenállni! Csatlakozzon a Renault Sport közösséghez Facebook oldalunkon keresztül és nézze meg a Renault MEGANE R.S. 275 Trophy-R rekordidejű körét Youtube csatornánkon.

További információért látogasson el a www.renaultsport.com weboldalra!

A RENAULT magyarországi honlapján szereplő adatok, információk, illusztrációk és képek a különböző országokban működő RENAULT honlapokon történő általános felhasználásra készültek, így nem tekinthetők a RENAULT termékek vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak.

A RENAULT mindent megtesz az ésszerűség határain belül a honlap tartalmának pontossága érdekében. Azonban kizárunk minden felelősséget a holnapon található adatok pontatlanságából eredő kártérítési jellegű igényekért. Ilyen pontatlanságot okozhatnak például a termékspecifikációval, a kiegészítő termékekkel kapcsolatos változások, bizonyos termékek külön árért vagy csak egyes országokban való elérhetősége.

Az RENAULT fenntartja a jogot, hogy termékei specifikációját és árait bármikor, külön értesítés nélkül megválassza. A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a RENAULT Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.