MÉGANE R.S.

Kifejező személyiség

Renault MEGANE R.S. 275 Trophy

Limitált széria

Rajong az exkluzív sportmodellekért? Fedezze fel a Renault MEGANE R.S. 275 Trophy világát! Erőteljes motor, új – a versenyautókból átvett – technológiák, sportos stílus: ezzel az autóval a vezetés iránti lelkesedés örökre megmaradhat.

Irány a rajtrács!

A korlátozott csúszású differenciálművel szerelt Cup futóműnek, a versenyautóknál már megszokott 19’’-os fekete „Speedline Turini” felniknek, valamint az Akrapovic titán kipufogóknak köszönhetően a Renault MEGANE R.S. 275 Trophy a versenypályára született. Az egyedi, még sportosabb hangja valódi zene lesz füleinek!

Válassza a minőség legjavát!

R-Link Evolution multimédia rendszerbe integrált R.S. Monitor 2.0, bőr/Alcantara kettős kárpitozású, piros varrású megemelt Recaro sportülések, Alcantara bevonatú kormány, kézifék fogantyú és szoknya... Amint beül a Renault MEGANE R.S. 275 Trophy volánja mögé, azonnal le fogja nyűgözni a sportos, mégis első osztályú kényelmet biztosító utastér.

Renault Sport – Szenvedélyünk az autó

Mindig többre vágyik? Mi is! Azért, hogy tovább fokozzák a Renault MEGANE R.S. 275 Trophy teljesítményét, a Renault Sport mérnökei egy továbbfejlesztett erőforrást álmodtak meg. Az eredmény: egy 2 literes benzinmotor, amely 5500 fordulat/perc fordulatszámon 275 lóerő teljesítmény leadására képes – változatlan fogyasztási és kibocsátási értékek mellett. A valaha volt legjobb erőforrás!

Renault MEGANE R.S. 275 Trophy-R

Limitált széria

Legyen részese a Renault MEGANE R.S. történelmének: egy kiemelkedő verzió az abszolút legjobb köridők eléréséhez. A Renault MEGANE R.S. 275 Trophy-R azonnal kitűnik a tömegből az oldalán található dupla, élénkpiros csíkozásnak és a Renault Sport elmaradhatatlan négyzetes motívumának köszönhetően.

Fedezze fel a Renault Sport génjeit!

Az autózás tiszta öröme – tapasztalja meg ön is! A 275 LE / 201 kW teljesítmény és 360 Nm nyomaték leadására képes erőforrásának köszönhetően a Renault MEGANE R.S. 275 Trophy-R koncentráltan adagolja önnek a sportos vezetés élményét. Fedezze fel 2 üléses kialakítását, lítium-ion-akkumulátorát*, nagyteljesítményű, kétkomponensű fékeit*, titán Akrapovic kipufogórendszerét... A pálya csak önre vár!

* Ezek a tartozékok kizárólag a MEGANE R.S. 275 Trophy-R modellekkel rendelkező ügyfeleink számára érhetők el (További információkért látogasson el a www.renaultsport.com weboldalra).

Az új célunk: a rekord teljesítményű autó

A Renault MEGANE R.S. 275 Trophy-R verzióval mérnökeink egy új célt alkottak meg: a rekord teljesítményre képes autó koncepcióját. Optimális kezelhetőség, még sportosabb hangzás, 10 lóerővel nagyobb teljesítmény és 101 kg-mal kisebb tömeg a 19"-os felnikkel és Cup futóművel szerelt Renault MEGANE R.S. 265 modellhez képest... Az eredmény: 7'54"36-os rekord köridő a Nürburgring versenypályán. A limitált szériás Trophy-R tökéletes megtestesítője a Renault Sport hagyományainak, amely mérnökeink több évtizedes tapasztalatán és kiemelkedő szakértelmén alapul.

Közös szenvedélyen osztozunk

Fedezze fel (újra) a sportautók világát! A szakértő mérnökeink által tervezett erős, mégis mindenki számára elérhető sportos autóink vonzerejének ön sem fog tudni ellenállni! Csatlakozzon a Renault Sport közösséghez Facebook oldalunkon keresztül és nézze meg a Renault MEGANE R.S. 275 Trophy-R rekordidejű körét Youtube csatornánkon.

További információért látogasson el a www.renaultsport.com weboldalra!

Szeretné esetleg...

A RENAULT magyarországi honlapján szereplő adatok, információk, illusztrációk és képek a különböző országokban működő RENAULT honlapokon történő általános felhasználásra készültek, így nem tekinthetők a RENAULT termékek vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak.

A RENAULT mindent megtesz az ésszerűség határain belül a honlap tartalmának pontossága érdekében. Azonban kizárunk minden felelősséget a holnapon található adatok pontatlanságából eredő kártérítési jellegű igényekért. Ilyen pontatlanságot okozhatnak például a termékspecifikációval, a kiegészítő termékekkel kapcsolatos változások, bizonyos termékek külön árért vagy csak egyes országokban való elérhetősége.

Az RENAULT fenntartja a jogot, hogy termékei specifikációját és árait bármikor, külön értesítés nélkül megválassza. A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a RENAULT Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.