MASTER Furgon

Profi és hatékony

Master - Gleccser fehér

Élvezze a kényelmes vezetőülést!

Gondoljon az utasok épségére is!

Az utasok szintén megtapasztalhatják a Renault MASTER által biztosított kivételes kényelmet. Az ülések előtt több, mint 65 cm-es lábtér áll rendelkezésre, a háttámlák 20°-ban dönthetők, az ülésekhez külön megvilágítás és légbeömlők tartoznak... A még hatékonyabb hangszigetelés és a klíma pedig tovább fokozza az autóban utazók kényelmét.

Közlekedjen nyugodtan

A Renault MASTER COMBI verziókban gazdag biztonsági felszereltség gondoskodik az autóban ülők biztonságáról. A 4CONTROL technológiának köszönhetően a hátsó kerekek meghajtását egy számítógép szabályozza, amely stabilitásvesztés esetén képes a nyomvonal korrigálására. Emellett kanyarfényszóró, automatikusan felkapcsolódó fényszórók, automatikusan aktiválódó ablaktörlők és az első hátsó üléssorban Isofix rögzítési rendszer gondoskodik a maximális biztonságról. Gazdag felszereltségével az autó garantálja az ön és utasainak épségét!


A RENAULT magyarországi honlapján szereplő adatok, információk, illusztrációk és képek a különböző országokban működő RENAULT honlapokon történő általános felhasználásra készültek, így nem tekinthetők a RENAULT termékek vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak.

A RENAULT mindent megtesz az ésszerűség határain belül a honlap tartalmának pontossága érdekében. Azonban kizárunk minden felelősséget a honlapon található adatok pontatlanságából eredő kártérítési jellegű igényekért. Ilyen pontatlanságot okozhatnak például a termékspecifikációval, a kiegészítő termékekkel kapcsolatos változások, bizonyos termékek külön árért vagy csak egyes országokban való elérhetősége.

Az RENAULT fenntartja a jogot, hogy termékei specifikációját és árait bármikor, külön értesítés nélkül megválassza. A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a RENAULT Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.