KANGOO Express

Partner az ön sikeréhez

Fedezze fel a Renault KANGOO EXPRESS Maxit!

Verzió

2, 3 vagy 5 férőhelyes változatok, 3 lehetséges hosszúság, illetve akár 100%-ban elektromos Z.E. verziók közül választhat, vagyis a Renault KANGOO EXPRESS kivételes választékban kapható – így biztosan megtalálja a vállalkozása igényeit mindenben kielégítő verziót.

Három hely elöl

A Renault KANGOO EXPRESS kínálatában újdonságot jelent a 3 első ülés megjelenése, ráadásul ez az opció minden felszereltségi szint és mind a három hosszúsági verzió esetében kérhető. Ezzel az opcióval úgy nyílik lehetősége két utas szállítására, hogy közben nem kell feláldoznia értékes szállítási kapacitásokat.

Kényelem és variálhatóság

Az ülések kivételes kényelmet biztosítanak az utasoknak is, ugyanakkor továbbra is megmaradt annak a lehetősége, hogy az üléstámla ledöntésével megnövelhesse a rakodási hosszt. Az 1/3-2/3 arányban osztott 3 személyes hátsó üléssor támlái szintén ledönthetők. Az utasok által tapasztalható kényelem megegyezik a személyszállító járművekben megszokott komforttal.

Maximális szállítási kapacitás

Az üléstámlák lehajtásával a rácsos válaszfal a vezetőülés mögé helyezhető. Ezzel akár 3,6 m3 szállítási kapacitás is elérhető! Az alacsony fülkekialakítással jogosulttá válik a haszongépjárművekre vonatkozó adókedvezményekre, így például az ÁFA visszaigénylésére.

Haszonjárműveink és testreszabható szolgáltatásaink

Professzionális ügyfelek

Spóroljon meg értékes időt és egyszerűsítse életét!

Haszongépjármű megoldásunk profiknak

Renault Pro+

A RENAULT magyarországi honlapján szereplő adatok, információk, illusztrációk és képek a különböző országokban működő RENAULT honlapokon történő általános felhasználásra készültek, így nem tekinthetők a RENAULT termékek vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak.

A RENAULT mindent megtesz az ésszerűség határain belül a honlap tartalmának pontossága érdekében. Azonban kizárunk minden felelősséget a holnapon található adatok pontatlanságából eredő kártérítési jellegű igényekért. Ilyen pontatlanságot okozhatnak például a termékspecifikációval, a kiegészítő termékekkel kapcsolatos változások, bizonyos termékek külön árért vagy csak egyes országokban való elérhetősége.

Az RENAULT fenntartja a jogot, hogy termékei specifikációját és árait bármikor, külön értesítés nélkül megválassza. A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a RENAULT Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.