FLUENCE

A valódi limuzin

Renault FLUENCE Limited

Verzió

A Renault Limited verzió számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik: elegáns külső, gazdag felszereltség – mindez ellenállhatatlan áron. Tekintse meg a Renault Limited kínálatát, és legyen része felső kategóriás élményekben!

Vonzó formavilág

Ami a megjelenést illeti, a Renault FLUENCE Limited messze versenytársai előtt jár, köszönhetően a 16"-os könnyűfém felniknek és a LED nappali menetfénynek, amelyek elegánsabbak, mint valaha. A fényes fekete tükörház és a színrefújt oldalsó védőelemek tökéletesen harmonizálnak az autó fényezésével. Renault FLUENCE– határozott karakter és kifinomultság.

Gazdag felszereltség

A Renault FLUENCE Limited igazán gazdagon felszerelt! A kormány és a sebességváltó gombja bőrből készült, a maximális hőkomfort kialakításáról pedig az alapfelszereltségnek számító kétzónás automata klíma gondoskodik.
A biztonságról sem feledkeztünk el, hiszen a dinamikus menetstabilizátor (ESC), az ABS és a vészfékrásegítő (AFU) segít a sofőrnek az autót a helyes nyomvonalon tartani, míg a hosszabb utakon a sebességszabályozó és -korlátozó fokozza a biztonságot.

Erős és gazdaságos motorok

A Renault FLUENCE  Limited modellekhez erős, gazdaságos és kiváló vezetési élményt biztosító motorokat kínálunk, legyen szó akár a benzines, akár a dízel erőforrásokról. Minden igényt kielégítő választékunkban többféle teljesítményszintet, valamint manuális és duplakuplungos automata váltót is találhat!

A RENAULT magyarországi honlapján szereplő adatok, információk, illusztrációk és képek a különböző országokban működő RENAULT honlapokon történő általános felhasználásra készültek, így nem tekinthetők a RENAULT termékek vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak.

A RENAULT mindent megtesz az ésszerűség határain belül a honlap tartalmának pontossága érdekében. Azonban kizárunk minden felelősséget a holnapon található adatok pontatlanságából eredő kártérítési jellegű igényekért. Ilyen pontatlanságot okozhatnak például a termékspecifikációval, a kiegészítő termékekkel kapcsolatos változások, bizonyos termékek külön árért vagy csak egyes országokban való elérhetősége.

Az RENAULT fenntartja a jogot, hogy termékei specifikációját és árait bármikor, külön értesítés nélkül megválassza. A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a RENAULT Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.