Új ESPACE

High-tech crossover

Renault Initiale Paris

Verzió

A Renault szakértelmének köszönhetően az ESPACE Initiale Paris verzió páratlan esztétikai és kényelmi szintet jelent az autózásban. Az Új Renault ESPACE Initiale Paris utasterében az intenzív és fokozott élmények világában foglal helyet.

Intenzív élmények

Komfortos utazás, még egyedibb stílus. Az Új Renault ESPACE Initiale Paris művészi szintre emeli a gondoskodást, biztosítva az autóban utazók maximális kényelmét. A nemes anyagok felhasználásával készült utastér hívogató és csábító. A belső tér kényelmét sokszorozza az ülések Nappa bőr kárpitja, valamint a különleges akusztikai komfort, amellyel igazi védőburokban érezheti magát.

Adja át magát az érzelmeknek!

Fedezze fel újból a vezetés élményét az egyedi Renault Multi-Sense® rendszerrel! Az innovatív technológiai megoldások egy új dimenzióba kalauzolnak el, még élvezetesebbé varázsolva az utazást. 4Control® rendszer, szabályozható felfüggesztések, változó rásegítésű szervokormány, pontos és gyors váltók, belső hangulatot meghatározó világítás…
A Multi-Sense® rendszer az összes olyan rendszert egyesíti, amely az utazást hivatott élvezetesebbé tenni.

Kiemelkedő szolgáltatások

Egymást érik az elfoglalt napok? Az Initiale Paris Szolgáltatáscsomagokkal időt nyerhet és gondtalanabbul töltheti el szabadidejét. Igénybe veheti exkluzív szolgáltatásainkat; hívhatja az Initiale Paris ügyfeleknek dedikált ügyfélszolgálatunkat és részesülhet a személyre szabott utánkövetési programunk nyújtotta lehetőségekből. Az Initiale Paris verzió minden szempontból tökéletes választás.

A RENAULT magyarországi honlapján szereplő adatok, információk, illusztrációk és képek a különböző országokban működő RENAULT honlapokon történő általános felhasználásra készültek, így nem tekinthetők a RENAULT termékek vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak.

A RENAULT mindent megtesz az ésszerűség határain belül a honlap tartalmának pontossága érdekében. Azonban kizárunk minden felelősséget a holnapon található adatok pontatlanságából eredő kártérítési jellegű igényekért. Ilyen pontatlanságot okozhatnak például a termékspecifikációval, a kiegészítő termékekkel kapcsolatos változások, bizonyos termékek külön árért vagy csak egyes országokban való elérhetősége.

Az RENAULT fenntartja a jogot, hogy termékei specifikációját és árait bármikor, külön értesítés nélkül megválassza. A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a RENAULT Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.