CLIO

Megdobogtatja a szíved

Ismerje meg a Renault CLIO Initiale Paris-t!

Verzió

Válassza a minőség legjavát! A Renault CLIO Initiale Paris a márka prémium kategóriájú igényességét testesíti meg. Csúcsminőségű anyagok, aprólékos kidolgozás, akusztikus- és hőkomfort... Ezzel az autóval minden nap részese lehet egy igazán egyedi utazási élménynek.

Nyűgözzön le mindenkit!

Tűnjön ki! A Renault CLIO Initiale Paris eleje* csak úgy vonzza a tekinteteket. A jellegzetes és elegáns megjelenésű orr-rész magában rejti a ködfényszórókat és a LED-es xenon fényszórókat, amelyek igazán egyedi megvilágítást biztosítanak. Dinamikus megjelenését tovább fokozzák a 17"-os csillogó, ötágú felnik, valamint a jeges szürke színű metálfényezés.

* Magyarországon jelenleg nem kapható

Válassza a kifinomultságot!

Üljön be egy Renault CLIO Initiale Paris-ba, és fedezze fel különleges utasterét! A nappabőr borítású és fűthető ülésektől a mikroszálas tetőkárpitig minden részlet az utasok kényelmét szolgálja. A sportkormány és az alumínium pedálok a kifinomult belső tér dinamizmusát hivatottak fokozni. Ha feltekint, a panorámatetőn* keresztül ön elé tárul a külső tér, így biztosítva az abszolút nyugodt utazást.

*Opcióként elérhető

Igényelje exkluzív szolgáltatásainkat!

Válassza a nyugalmat! Az Initiale Paris Szolgáltatás olyan exkluzív elemeket foglal magában, amelyek nagymértékben megkönnyíthetik életét, valamint az autó fenntartását. Garanciakiterjesztés, assistance szolgáltatás egész Európában, karbantartás, csereautó... mindez az nyugodt mindennapjait szolgálja. Emellett az exkluzív ügyfeleinknek fenntartott ügyfélszolgálatunkat is bármikor igénybe veheti.

Fedezze fel a Renault CLIO Limitedet!

Limitált széria

A Renault CLIO Limited fedélzetén első osztályon utazhat. Gazdag felszereltségének és egyedi külsejének köszönhetően minden elvárásnak és igénynek megfelel. Élvezze ki a valódi kiváltságot jelentő felszereltségi szintet!

Fejezze ki stílusát

Válassza az eleganciát! A Renault CLIO Limited megjelenése jellegzetes dizájnelemeinek köszönhetően most még egyedibb. Az új 16''-os könnyűfém felnik, a króm díszítőelemek és a sötétített hátsó-oldalsó ablakok még jobban kiemelik az autó vonalvezetését. Az egyedi dizájnt a csillogó fekete visszapillantó tükrök, a ködlámpák, a krómozott logó és a „Limited” ajtóküszöb teszik teljessé. Városi stílus, határozott karakterrel.

Ragaszkodjon a komforthoz!

Utazzon a gazdag felszereltség kényelmében! A Renault CLIO Limited alkalmazkodik az életstílusához, így minden szükséges eszközt megad ahhoz, hogy útközben is kapcsolatban maradhasson a külvilággal. 7''-os érintőképernyő rádióval, Bluetooth®, USB- és Jack-csatlakozókkal... A manuális klíma, az elektromos visszapillantó tükrök, a sebességszabályozó és - korlátozó, valamint az elektromos első ablakemelők is mind az ön kényelmét szolgálják. Az autó egyedi stílusa pedig a bőrkormánnyal válik teljessé.

Válassza mindenből a legjobbat!

A Renault CLIO Limitedhez számos opcionális felszereltség is választható: pl. R-Link Evolution navigáció vagy tolatóradar a városban való közlekedés megkönnyítéséhez..

A RENAULT magyarországi honlapján szereplő adatok, információk, illusztrációk és képek a különböző országokban működő RENAULT honlapokon történő általános felhasználásra készültek, így nem tekinthetők a RENAULT termékek vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak.

A RENAULT mindent megtesz az ésszerűség határain belül a honlap tartalmának pontossága érdekében. Azonban kizárunk minden felelősséget a holnapon található adatok pontatlanságából eredő kártérítési jellegű igényekért. Ilyen pontatlanságot okozhatnak például a termékspecifikációval, a kiegészítő termékekkel kapcsolatos változások, bizonyos termékek külön árért vagy csak egyes országokban való elérhetősége.

Az RENAULT fenntartja a jogot, hogy termékei specifikációját és árait bármikor, külön értesítés nélkül megválassza. A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a RENAULT Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.