• Szenvedély a munkában

  A CLIO átalakításából született kishaszonjármű, a CLIO Société praktikus kialakításával készen áll a munkára. Gazdag kényelmi és biztonsági felszereltsége (ABS, ESC, 4 légzsák, tempomat), és a 75 LE-s 1,5 dCi motor alacsony fogyasztása és károsanyag-kibocsátása biztonságos, gazdaságos és környezetbarát üzemeltetést garantál.

 • Hatékonyság a munkában

  A KANGOO Express átvette azokat az új dizájnelemeket, amelyeket a Renault további modelljeiben is alkalmaz. Szakmájának igényeit még jobban kielégíti majd, mint korábban bármikor. Kétféle hosszúságú karosszéria, takarékos és nagy teljesítményű motorok, kiváló felszereltség. A KANGOO Express készen áll arra, hogy teljesítse az ön elképzeléseit!

 • Páratlan munkerő

  Dinamikus, robusztus vonalak, széleskörű felszereltség és motorválaszték: ezek a TRAFIC Furgon jellemzői. Még hatékonyabb és még innovatívabb lett: az utastér komplett mobil irodát rejt, amelyet a legmodernebb technológiával szereltünk fel. Okos ötletek egész garmadája, takarékos motorok és a piac legjobb rakodóképessége állnak a siker szolgálatába.

 • Igazi munkahely

  A MASTER emeli a tétet: erősebb, biztonságosabb és gazdaságosabb lett. Emellett természetesen a profik minden igényét figyelembe veszi. Teljesen új motorok és megannyi újítás kapott helyet ebben a – több mint 350 változatban elérhető – kishaszonjárműben. A kiszélesített hűtőmaszk is tükrözi: a Renault MASTER megbízhatóbb munkatársa lesz, mint valaha.

Professzionális ügyfeleink számára kialakított választék, szolgáltatások és hálózat

Renault Pro+

Egyedi felépítményű Renault Pro+ haszonjárművek

Speciális átalakítások

Fedezze fel speciális Renault Pro+ hálózatunkat

Márkakereskedéseink

A RENAULT magyarországi honlapján szereplő adatok, információk, illusztrációk és képek a különböző országokban működő RENAULT honlapokon történő általános felhasználásra készültek, így nem tekinthetők a RENAULT termékek vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak. 

A RENAULT mindent megtesz az ésszerűség határain belül a honlap tartalmának pontossága érdekében. Azonban kizárunk minden felelősséget a honlapon található adatok pontatlanságából eredő kártérítési jellegű igényekért. Ilyen pontatlanságot okozhatnak például a termékspecifikációval, a kiegészítő termékekkel kapcsolatos változások, bizonyos termékek külön árért vagy csak egyes országokban való elérhetősége. 

Az RENAULT fenntartja a jogot, hogy termékei specifikációját és árait bármikor, külön értesítés nélkül megválassza. A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a RENAULT Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.