Renault Tavaszköszöntő Ajánlatok

2024. március 8. és 14. között!

Több, mint 500 Renault készletről, 

akár 500 millió Ft összkedvezménnyel, 
és fix 0% THM finanszírozással!*


Segítünk a döntésben!

Amennyiben nem biztos abban, hogy melyik modell illik Önhöz leginkább, akkor vegye fel a kapcsolatot márkakereskedéseink egyikével, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Az akcióban résztvevő személygépjárművek fix 0% THM finanszírozással!*

Renault Tavaszköszöntő Ajánlatok

Renault Clio

elérhető akár 710 000 Ft kedvezménnyel és fix 0% THM-mel!*
Clio
 • a Renault világát idéző megnyerő új külső
 • Easy Link rendszer 9,3”-os multimédia kijelzővel
 • bio forrásból származó és újrahasznosított anyagok a beltérben
 • tágas 382 literes csomagtartó 
 • 20 fejlett vezetéstámogató rendszer
 • kétféle hajtáslánc: E-Tech full hybrid, benzin  
Renault Tavaszköszöntő Ajánlatok

Renault Captur

elérhető akár 1 250 000 Ft kedvezménnyel és fix 0% THM-mel!*
Captur
 • a dinamikus vonalvezetésű SUV
 • Easy Link rendszer 9,3"-os multimédia kijelzővel
 • vezeték nélküli okostelefon-tükrözés
 • személyre szabható 10,25”-os digitális műszeregység
 • 536 literes csomagtér
 • 15 fejlett vezetéstámogató rendszer
 • kétféle hajtáslánc: E-Tech full hybrid, benzin
Renault Tavaszköszöntő Ajánlatok

Renault Arkana

elérhető akár 2 050 000 Ft kedvezménnyel és fix 0% THM-mel!*
Arkana
 • a sportos és tágas hibrid SUV
 • Easy Link multimédia rendszer 9,3“-os kijelzővel, személyre szabható 10,25"-os digitális műszeregység
 • akár 513 literes csomagtér
 • kétféle hajtáslánc: E-Tech full hybrid, mild hybrid
Renault Tavaszköszöntő Ajánlatok

Renault Austral

elérhető akár 2 000 000 Ft kedvezménnyel és fix 0% THM-mel!*
Austral
 • Sportos dizájn
 • 984 cm²-es openR műszerfal és head-up display
 • 4Control advanced technológia
 • 575 dm3 térfogatú csomagtér3, 4
 • 32 továbbfejlesztett vezetéstámogató rendszer
 • kétféle hajtáslánc: E-Tech full hybrid, mild hybrid
5 év garancia az új Renault személyautókra!
A garancia 5 év vagy 100 000 km, a megadott időtartam és futásteljesítmény közül a korábbi elérésig. A garancia részletes feltételeit a Renault Általános Jótállási Feltételek és a G+ Általános Szerződés Feltételek tartalmazzák. A szerződéses jótállás a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érinti.      

125 év Renault szakértelem

Immáron 125 éve szenvedélyünk hajt minket előre minden egyes nap. Technológiai tudásunkat az Ön igényeinek szolgálatába állítva igyekszünk elősegíteni, hogy a mindennapjai is megteljenek szenvedéllyel.

ez is érdekelheti...

Vissza nem térő haszongépjármű ajánlatok 2024. március 8. és 14. között!
A nyílt héten kiemelt kedvezményekkel várjuk országosan legnépszerűbb modelljeinkre, készletről!  Keresse márkakereskedéseinket személyesen vagy kérjen ajánlatot online, kollégáink állnak rendelkezésére! Éljen a Széchenyi Lízing MAX+ konstrukció adta kedvezményes lehetőségekkel, az állami támogatással elérhető csak fix 5%/év nettó kamattal!*
* Az 500 000 000 Ft összkedvezmény 500 db készleten lévő, meghatározott alvázszámú gépjárműre együttesen érvényes, a kedvezmény a gépjármű listaárából számított, annak mértéke modellenként és felszereltségenként eltérő lehet. A kedvezmények 2024. március 8 – 14. között aláírt szerződésekre érvényesek, magán és jogi személyek részére, a készlet erejéig. Személyenként egy darab gépjármű vásárolható. A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30% kezdő lízingdíj, valamint 24-36 hónap futamidő esetén érvényes.
A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre továbbhárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 0,0%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció új, Renault Clio, Captur, Austral, Arkana személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. március 8-tól 14-ig vagy visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 5.999.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 83.333,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 2.999.000,-Ft, THM: 0,0%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 0,0%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.000.000,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.

Renault Clio vegyes fogyasztás l/100 km: 5,3-5,4; CO2-kibocsátás g/km: 120-121. Captur vegyes fogyasztás l/100 km: 5,8 - 6,0; CO2-kibocsátás g/km: 133-136. Austral vegyes fogyasztás l/100 km: 6,1 - 6,3; CO₂-kibocsátás g/km: 139 – 154.  Renault Arkana vegyes fogyasztás l/100 km: 5,8-5,9; CO₂-kibocsátás g/km: 130-133. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

 
1verziótól függően
2teli benzintankkal WLTP szerint
3verziótól vagy motortól függően 
4VDA szabvány szerint