image

RENAULT E-TECH NAPOK: MÁRCIUS 8-13.

Akár FIX 0% THM-mel vagy MILLIÓS ÁRELŐNNYEL várjuk országosan márkakereskedéseinkben és online!*

Referencia THM: 0% - 3%, 48 hónapos futamidő mellett

Több mint 10 éves tapasztalat az elektromos autózás terén

100%-ig elektromos, hibrid vagy plug-in hibrid? A választás az Öné! Ismerje meg technológiáinkat és modelljeinket, melyeknek alapjait a F1® világában kifejlesztett  megoldások adták.

Renault E-TECH - technologie

Az elektromos autók szakértője, már több mint 10 éve!

A 100%-ig elektromos Renault ZOE-tól kezdve, a teljesen elektromos kishazonjárműveinken át, az E-TECH Hybrid modellekig szinte biztos, hogy Ön is megtalálja számításait a Renault 100%-ig elektromos és hibrid, illetve plug.in hibrid választékában.

 

E-TECH Plug-in Hybrid, a tölthető hibrid: "Elektromos, amikor csak akarom!"
Elektromosan szeretne közlekedni, kompromisszumok nélkül? Néha szüksége van a hagyományos belsőégésű motorra is, mert messzebbre utazik? Az akár 50 km-es* tisztán elektromos hatótávnak köszönhetően E-TECH Plug-in Hybrid motorral ellátott modelljeink esetében ez többé nem akadály! Élvezze az elektromobilitás előnyeit, kompromisszumok nélkül!

 

*WLTP hatótáv

 

E-TECH Hybrid: A töltést nem igénylő hibrid technológia

Kiváló vezetési élmény, csendes működés, alacsonyabb költségek... Ismerje meg minden előnyét az automatikusan feltöltő E-TECH Hybrid motorral felszerelt modelljeinknek! Könnyed elektromos elindulás, elektromos vezetés a városban megtett idő akár 80%-ában, ezáltal pedig akár 40%-nyi üzemanyagot is megspórolhat egy hagyományos belsőégésű motoros verzióval szemben.

Az E-TECH technológia előnyei

Alacsonyabb üzemanyagfogyasztás, a szén-dioxid kibocsátás csökkentése, alacsonyabb karbantartási költségek, megnövelt hatótáv a fejlett regeneratív fékrendszernek köszönhetően, kiváló vezetési élmény és még sorolhatnánk... Találja meg az Önhöz leginkább illő modellünket!

Renault E-TECH - CLIO E-TECH

E-TECH Hybrid: töltést nem igénylő autók

Előnyök:

  • Akár 80%-ban teljesen elektromos üzemmódban való közlekedés városban
  • Regeneratív fékrendszer a nagyobb hatótávért
  • Akár 40%-os üzemanyagmegtakarítás egy hagyományos belsőégéű motorral felszerelt verzióval szemben
E-TECH Hybrid bővebben
Renault E-TECH - CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

E-TECH Plug-in Hybrid: tölthető autók

Előnyök:

  • Akár 50 km-es hatótáv (WLTP) tisztán elektromos üzemmódban, 135 km/h-ig 
  • "B" üzemmód, a nagyobb visszatöltés érdekében
  • Akár 75%-os üzemanyagmegtakarítás egy hagyományos belsőégésű motorral felszerelt verzióval szemben
E-TECH Plug-in Hybrid bővebben
Renault E-TECH - Renault ZOE

100%-ig elektromos: ZOE

Előnyök:

  • Akár 395 km-es hatótáv (WLTP)
  • "B" üzemmód a nagyobb mértrékű visszatöltés érdekében
  • Akár 150 km hatótáv 30 perc töltéssel
  • Alacsony karbantartási költségek
ZOE bővebben

E-TECH modelljeink

A Renault E-TECH paletta úgy lett kialakítva, hogy igazodjon az Ön igényeihez

Renault E-TECH - gamme hybride et hybride rechargeable

Hibrid és plug-in hibrid modellek

Az E-TECH Hybrid hajtás jelenleg a CLIO, illetve a hamarosan érkező ARKANA modelljeinken érhető el. Amennyiben egy tölthető hibrid (E-TECH Plug-in Hybrid) az Önnek legmegfelelőbb megoldás, úgy tekintse meg MEGANE Grandtour és CAPTUR modelljeinket

Renault E-TECH - gamme électrique

100%-ig elektromos

100%-ig elektromos megoldást keres? A ZOE akár 395 km-es hatótávval (WLTP) ideális választás lehet Önnek!

Ez is érdekelni fogja!

Renault ARKANA E-TECH

Új Renault ARKANA: Az igazán hibrid SUV

HAMAROSAN!
E-TECH - gamme électrique pour les professionnels

Renault haszonjárművek fix 1,9% kamattal, NHP Hajrá finanszírozással!

Részletek
Színezők a legifjabb Renault rajongóknak

Színezők a legifjabb Renault rajongóknak

Felkészülni, vigyázz, rajz!

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2021. 03. 08. után új Renault (kivéve KOLEOS, ESPACE, TRAFIC és MEGANE R.S.) személygépjárművekre megkötött szerződésekre érvényes, és 2021. 03. 13-ig szól. A finanszírozás keretében zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, a futamidő teljes időtartamára rögzített kamattal. Finanszírozási feltételek: önerő: minimum 50%, futamidő: 24 - 48 hónap, a finanszírozás minimum összege: 600 000 Ft.  A minimum 0% THM meghatározása egy átlag 7 500 000 Ft-os bruttó vételárra vetítve, a maximum 3% THM érték egy átlag 15 000 000 Ft-os bruttó vételárra vetítve érvényes,az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok alapján 3 000 000,-Ft finanszírozási összeg és 48 hónapos futamidő és 50% kezdőbefizetés figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Crédit finanszírozás esetén érvényes. A Renault Crédit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A finanszírozási ajánlat és az akár milliós árelőny egyidejűleg nem vehető igénybe. A milliós árelőny 2021. március 8-13. között Renault ZOE Z.E. R135 Zen és Intens, KADJAR  TCe 140 Intens verzióra érvényes. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel a renault.hu weboldalt vagy hivatalos Renault Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

 

Renault ZOE vegyes fogyasztás Wh/km: 169, l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0, Új CLIO E-TECH Hybrid vegyes fogyasztás l/100 km: 4,3 – 5,1; CO2-kibocsátás g/km: 96 – 114, Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid vegyes fogyasztás l/100 km: 1,5 – 1,7; CO2-kibocsátás g/km: 32-37, Új MEGANE Grandtour E-TECH Plug-In Hybrid vegyes fogyasztás l/100 km: 1,3 – 1,6; CO2-kibocsátás g/km: 28 – 36, Új ARKANA vegyes fogyasztás l/100 km: 5,8 – 6,4; CO2-kibocsátás 96 – 114 g/km, KADJAR Intens TCe 140 vegyes fogyasztás l/100 km: 6,2 – 6,7; CO2-kibocsátás g/km: –141 - 152. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a www.renault.hu/wltp oldalt. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. A képek illusztrációk.

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet