Szélvédő és üvegfelületek

A Renault Szerviz Karosszéria műszaki szakértelmével és a biztosítási ügyek intézésével biztosítja az ön nyugalmát. Eredeti alkatrészek és hálózatunk szakértelme áll a rendelkezésére. Amennyiben nem rendelkezik biztosítással, igyekszünk olyan szolgáltatási csomagokat biztosítani Önnek, amelyek árazása nem jelent majd kellemetlen meglepetést.

 

Karosszéria

A Renault Szerviz Karosszéria az autója karosszériájának javításához szükséges szolgáltatásokat biztosítja önnek.

Fényezés

A Renault Karosszéria tiszteletben tartja a gyártó fényezéshez használt színkódját - az autó eredeti fényezésének megfelelő színt használjuk a javításhoz.

Fényszórók: javítás

Az idő múlásával a fényszórók megkophatnak. A Renault Szerviz Karosszéria polírozási és fényezési technológiájával segít abban, hogy a fényszórók újra eredeti fényükben ragyogjanak.

Felnik

A felnik különösen ki vannak téve az elhasználódás veszélyeinek (ütődések, kövek stb.). Javíttassa meg a felniket, és adjon nekik új életet!

 

Esztétika

Tudta Ön, hogy a polírozási és fényezési technológia segítségével fényezés nélkül is „ kijavíthatjuk ” a karosszéria hibáit? A Glasscoat megoldás segítségével a karosszériát megvédheti a karcolásoktól is.