A RENAULT CAPTUR KITÖLTI A TERET

A városi crossover ami megváltoztatja a hétköznapokat

A RENAULT CAPTUR VILÁGA - VIDEÓN

Fedezze fel a Renault Captur személyiségét és erősségeit!

EGY ÖTLETBŐL VALÓSÁG LETT…

A "Renault Captur" interaktív könyvvel elmerülhet a Renault Design világában. Betekinthet a kulisszák mögé, követheti, hogy hogy lesz egy koncepcióautóból sorozatgyártású modell. Az exkluzív tartalmak mellett izgalmas filmek és interjúk várják, tableten és okostelefonokon egyaránt!

TÖLTSE LE AZ ALKALMAZÁST
AppstoreGoogle play
Elérhető iPhone-ra, iPadra és minire, valamint Android alapú rendszerekre
NÉZEGESSE MEG A KÖNYVET ONLINE!

OSSZA MEG:

MARADJUNK KAPCSOLATBAN!
Töltse ki az alábbi mezőket, hogy rendszeresen információkhoz juthasson a Renault Capturről.

Általános feltételek

* Kötelező mezők

A Renault megkereshet engem az aktuális ajánlataival kapcsolatosan emailen vagy telefonon. *

Jogi tudnivalók
A Renault Hungária Kft. tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait, akik a renault.hu weboldalon keresztül kapcsolatba kerülnek vele. Amennyiben a látogató olyan információt közöl ezeken az oldalakon, amelyekkel személye azonosítható, elfogadja, hogy ezeket az információkat Renault Hungária Kft. a hatályos magyar jogszabályok adatkezelésre és adatvédelemre vonatkozó rendelkezéseinek betartásával kezeli, különös figyelemmel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseit szabályozó 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseire. Az internetes oldalakon történő bármely személyes adatának megadásával a látogató hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a Renault Hungária Kft. és anyavállalata, a Renault s.a.s. adatkezelőként kezelje, és feldolgozza vagy bármely adatfeldolgozóval feldolgoztassa, és az adatfeldolgozónak, illetve különösen a Renault Hungária Kft. által megbízott, direkt marketing előkészítést végző társaságnak és közvélemény kutató társaságnak vélemény-felméréshez és ügyfél-kapcsolattartáshoz kötődő adatfeldolgozás céljából elektronikus úton továbbítsa. A látogató személyes adatait a Renault Hungária Kft., illetve anyavállalata, a Renault s.a.s. kizárólag névre és címre szóló megkeresések kiküldésének, vagy telefonos ügyfélfelmérések készítésének céljára használja fel. A látogató adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Renault Hungária Kft. és anyavállalata, a Renault s.a.s a RENAULT márkával kapcsolatos információkkal, újdonságaival, vásárlási kedvezményeivel, kereskedelmi ajánlataival kapcsolatos anyagokat küldjön részére. A látogató ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja, és kérheti személyes adatai kezelésének megszüntetését, illetve azok törlését e-mailben az ugyfel.kapcsolat@renault.hu, vagy a következő címre küldött levélben: Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. Minden olyan esetben, ha a megadott személyes adatokat a Renault Hungária Kft. a fentiekben meghatározott eredeti adatfelvétel céljától eltérő adatkezelési, illetve adattovábbítási célra kívánja felhasználni, erről az érintettet megfelelően tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását kéri.

CAPTUR, A HIHETETLENÜL PRAKTIKUS VÁROSI CROSSOVER

 • CSERÉLHETŐ ÜLÉSHUZAT

  A "zip collection" számtalan színben kapható üléshuzatok azon túl, hogy védik az üléseket, levehetők és gépben moshatók: akár 8 féle mintából is választhat, így az utastérnek mindig más hangulatot kölcsönözhet. Az ülések dizánját ezzel ön alakíthatja ki, és belső mindig egyedi lesz. Fontos tudni, hogy a háttámlák szöveteit nedves szivaccsal is tisztíthatja!

 • R-LINK FEDÉLZETI MULTIMÉDIA TABLET*

  Mindig online!
  A 7"-os érintőképernyő, a hangvezérlés, a TomTom® navigáció, a Bluetooth® kihangosító, az USB és Jack csatlakozók nélkülözhetetlenné teszik ezt a multimédia-rendszert.

  *Az R-Link később lesz elérhető

 • EASY LIFE FIÓK

  Egyszerűen zseniális: egy hatalmas fiók a kesztyűtartó helyén!
  Az utas és a sofőr is igen egyszerűen elérheti, rengeteg minden belefér, köszönhetően a 11 literes tárolókapacitásnak.

 • DESIGN

  Varázslatos utazás a Renault Captur körül…
  Folytonos, kiegyensúlyozott, sportos és szenvedélyes vonalvezetés - ezek adják a Renault Captur egyedi, fürge és modern formavilágát. Kívül és belül egyaránt eddig soha nem látott megoldások, anyag és minőség jellemzik!

 • SZEMÉLYRE SZABHATÓ

  Eredeti, mindig vidám színkavalkád, "igény szerint": a Renault Captur az ön személyiségének lesz a tükre…
  A Renault Captur kivülről matricákkal és egyedi fényezéssel szabható személyre, így a kéttónusú festés megjelenhet a karosszérián, az oszlopokon és a tükörházakon. Belül sötét vagy világos alapharmóniát választhat, ezt tovább variálhatja a cserélhető üléshuzatokkal: 8 minta közül választhat* így kedve szerint alakíthatja ki a belső tér hangulatát!

  * Verziótól függően

 • MODULÁRIS

  Tágas, fényes belső tér, a Renault Captur mindenkit utazásra csábít!
  Gyerek és felnőtt egyaránt kényelmesen elfér, mert a Captur nagyméretű belső tere kívánság szerint változtatható.
  A 3 hátsó ülés azon túl hogy lehajtható, egyesével csúsztatható is, így mindig az aktuális feladatnak megfelelően alakíthatja ki az utastér elrendezését. A csomagtér padlózata megfordítható*, így a gumírozott felület egyszerűen tisztítható. A küszöbmagasságba helyezett padlózat elrejthet sokmindent a kíváncsi szemek elől, ha leereszti, akkor pedig értékes plusz rakodóhelyhez juthat.

  * Verziótól függően