RENAULT CAPTUR HELLY HANSEN LIMITÁLT SZÉRIA

Hajózzon be Norvégia felé a Renault-val és a Helly Hansennel, ahol megkezdődött az a kaland,
amelyben csak az számít: ki a legjobb.

L'UNIVERS RENAULT CAPTUR EN VIDÉOS

Découvrez la personnalité et les forces de Renault Captur.

CAPTUR, MINDEN KALANDRA KÉSZ

 • EGYEDI BELSŐ

  A magabiztos külső megjelenés mellett a Captur belső terét is a lehető legnagyobb gondossággal terveztük a maximális kényelem érdekében. Különleges bőr* kárpitozása a minőség és komfort garanciája. A csak erre a limitált szériára jellemző piros műszerfal-díszítések, karbon kormánybetét, a króm küszöb és az egyedi szőnyegek együttesen kellemes és sportos hangulatot varázsolnak a Captur Helly Hansen utasterébe.

  * opcióként elérhető

  ISMERJE MEG
 • KALANDRA KÉSZ

  A Captur Helly Hansen kiállja a próbát. Az Extended Grip tapadássegítő rendszer "Normál", "Laza talaj" és "Expert" funkcióival minden felületen optimális tapadást és meghajtást biztosít. Legyen hó vagy sár, térjen le nyugodtan a kitaposott ösvényről, az Extended Grip kiállja a próbát. A speciálisan kifejlesztett abroncsokkal a Captur Helly Hansen elboldogul nehéz körülmények között is.

  ISMERJE MEG
 • DESIGN

  A Renault városi crossover magabiztosságát még inkább kiemelik a Helly Hansen limitált szériát egyedivé varázsoló Lángvörös fényezés, a platinaszürke lökhárítóbetétek és a 17"-os fekete ezüst könnyűfém felnik. A Captur Helly Hansen több kéttónusú fényezéssel is elérhető: Lángvörös fekete vagy krémfehér tetővel, Fekete gyémánt krémfehér tetővel, Kassziopeia szürke fekete tetővel, krémfehér fekete tetővel... Legyen bármilyen színben, a Captur Helly Hansen kalandra és felfedezésre csábítja.

  ISMERJE MEG
 • EASY LIFE FIÓK

  Forradalmi és praktikus, egy óriás fiók a kesztyűtartó helyén!
  Könnyen elérhető a sofőr és az első utas számára is, 11 literébe pedig minden fontos dolog elfér.

  ISMERJE MEG
 • FELSZERELTSÉG

  Kalandozni jó, főleg ha felkészülten tesszük. Hogy megkönnyítsük a kalandjait a Captur Helly Hansen mindenre felkészült: Extended Grip tapadássegítő rendszer, R-Link on-line fedélzeti multimédia, automata klíma és tolatóradar teszi egyszerűbbé a felfedezést.

  ISMERJE MEG
 • UTASTÉR

  Tér és fény: minden arra csábít, hogy helyet foglaljunk a Captur utasterében! A Captur hatalmas és igény szerint alakítható tere segít, hogy felnőtt és gyermek egyaránt kényelmesen utazzon. A lehajtható és csúsztatható hátsó üléssorral a pillanatnyi igényeknek megfelelően alakíthatja a csomagteret is. A csomagtér két részre osztott, igy a padlót a küszöbbel egy magasságba helyezve egy rejtett teret használhatunk, a legalsó pontra téve pedig hatalmas csomagtér áll a rendelkezésünkre. Ráadásul a csomagtér-padló kétoldalú, gumírozott felülete eyszerűen tisztítható.

  *Verziófüggő

  ISMERJE MEG