az elektromos autók HAMAROSAN ITT VANNAK...

 

…de ne felejtsük el a Renault környezettudatosságát addig sem: a TWINGO, a CLIO, Modus, Mégane, Scénic, Fluence és a Latitude mind léteznek környezetbarát verzióban és kiérdemelték az eco2 cimkét.
A Renault eco2 a környezetbarát és gazdaságos működés szinonímája. A Renault-nál mindig szem előtt tartjuk azt, hogy alacsony fogyasztású, és károsanyag-kibocsátású autókat tervezzünk, olyanokat, amelyek a pénztárcát is kímélik egyben.

Twizy

 

A Twizy, ez a fürge kisautó megváltoztatja a városi közlekedés arculatát. Két biztonságos ülés, oldalt nyitott elektromos modell, pezsdítő, vidám és merész - a Twizy innovatív formája a jövő elektromos forradalma. A Twizy a jövő energiája - a jelenben!

Kangoo Z.E.  

 

A KANGOO EXPRESS elektromos meghajtású változata igazi munkatárs a mindennapok feladataihoz. A Renault KANGOO Z.E. ugyanazon a franciaországi gyártósoron készül, mint a KANGOO EXPRESS, amely egy - már jól ismert - megbízható és praktikus kishaszonjármű. A belső tér akár 4,6 köbméternyi - és maximum 650 kilogrammnyi áru befogadására képes.

FLUENCE Z.E.

 

A Renault FLUENCE Z.E. a jelenleg elérhető legjobb technológia felhasználásával készülő elektromos autó, amelyben tökéletesen megbízhat és tökéletesen rábízhatja magát. A FLUENCE Z.E. -ben csak ön és utasai vannak és persze kedvenc zenéi, hiszen a csend veszi csak körül…