A Renault R-LINK érintőképernyős multimédia tökéletesen illeszkedik a műszerfalba, és teljeskörű multimédiás megoldásokat kínál, úgy mint:

 

  • 7"-os (18 cm), szabadon konfigurálható érintőképernyő, 

  • TomTom® navigáció,

  • hangvezérléses tárcsázás és cím-bediktálási lehetőség

  • opciós tolatókamera.


A legfontosabb előny viszont az, hogy a Renault R-LINK folyamatosan az internethez csatlakozik, így mindig a legfrissebb közlekedési információkkal látja majd el önt. Ebben a TomTom®  szolgáltatásai lesznek segítségére. (A szolgáltatások magyarországi elérhetőségéről érdeklődjön márkakereskedéseinkben). Ha további alkalmazásokra lenne szüksége, a Renault Store a rendelkezésére áll.

FORMA ÉS ERGONÓMIA

Gondosan terveztük meg…

 

Az új Renault modellek műszerfalának igazi ékszereként a Renault R-LINK az okostelefonok minden előnyét ülteti át az autózás mindennapjaiba azzal, hogy a nagy és könnyen használható érintőképernyő, a modern kezelőfelület és a különlegesen kidolgozott grafikai világ nélkülözhetetlenné teszi majd minden megtett kilométeren.

Intuitív


Hogy miért is ez az igazi, autóba való multimédia rendszer? A sofőr és az első ülésen utazó utas könnyedén elérhetik az érintőképernyőt, a kormány alatti távirányító és a hangfelismerő-rendszer teljesen biztonságossá teszik az R-LINK használatát. Az okostelefonok világából jól ismert nagy és könnyen azonosítható ikonok pedig igazán könnyen használhatzóvá teszik ezt a rendszert.

Személyre szabható

 

A Renault R-LINK azért készült, hogy megkönnyítse önnek az életet. Ön konfigurálhatja a nyitóképernyőt és felismeri okostelefonját, automatikusan szinkronizálva annak telefonkönyvét.

Ergonómikus


Systém R-Link, včetně ovládacích rozhraní, je umístěný na palubní desce vozu tak, aby bylo jeho ovládání vždy na dosah ruky a bylo maximálně bezpečné. Je to jednoduchý a velmi dobře přístupný systém s dotykovou obrazovkou a přehlednými ikonami. Další ovládací rozhraní - panel pod volantem, ovládání tlačítky na panelu rádia, joystick na středové konzoli (podle modelu) - dále zlepšují ergonomii ovládání celého systému. Některé zábavní funkce jsou během jízdy blokovány a je možné je používat pouze ve stojícím voze (prohlížení fotografií, videa), aby byla zajištěna bezpečnost posádky.

MULTIMÉDIA

Multimédia - könnyedén

 

A beépített Jack és USB csatlakozóknak köszönhetően nem csak a rádió és MP3 hallgatás gyerekjáték, de álló helyzetben fotókat vagy videókat is nézhet az érintőképernyőn.

 

TELEFON

Kihangosító

 

Az autóba való beszálláskor a rendszer felismeri a már párosított okostelefont és automatikusan frissíti a telefonkönyvet, a kontaktok fotóival együtt (telefonfüggő opció).
A telefonálás is igen könnyű: kereshet az érintőképernyőn és akár ott tárcsázhat is.

AZ AUTÓ

Az Eco² vezetési stílus:
 
- Az út mérlege: egy 100-as skálán megmutatja, hogy az ön vezetési stílusa mennyire hatékony fogyasztási szempontból. Ehhez három paramétert vesz figyelembe: gyorsítások, fékezés és a sebességváltás üteme (csak belsőégésű motorok esetén).
- Eco-oktatás: a megfigyelt időszak végén tanácsokkal látja el azért, hogy az autó hatótávolsága még nagyobb lehessen egy tankolással, vagy töltéssel.

A Take Care menü még kellemesebbé teszi az utazást:

 

A levegőionizátor két működési módot ajánl fel:
"Clean": csírátlanítja a levegőt, megtisztítja azt az allergénektől  azért, hogy még egészségesebb levegőt lélegezhessen.
"Relax": a pozitív és a negatív ionok közötti egyensúlyt tartja fenn a légtérben azért, hogy kiegyensúlyozottabb lehessen.
- A kinti levegő szennyezettségéről mindig valósidőben tájékoztatják az érzékelők. Ha az autó szennyezett környezetbe ér, a levegőkeringetést belső üzemmódra állítja így nem engedi a szennyezőanyagokat bejutni az utastérbe.
- A beépített illatosítóba egyszerre kétféle illatot tehet a tartozékként jelenleg is kapható 8-féléből.

SZOLGÁLTATÁSOK

R-LINK alkalmazások

 

Használhatja a gyárilag telepített alkalmazásokat (email, R-LINK Tweet, Időjárás, Renault Assistance), vagy keresse fel az R-LINK Store-t az autóból, vagy otthon és böngésszen hasznos és szórakoztató alkalmazásaink között.

 

 

Multimédiás tábla kapcsolatot on-line kapcsolat